MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta hem hüznün hem neşenin olduğu hareketli bir parçayla geleceğiz. Özellille müzik kısmı çok hoş, ayrıca klipte çok güzel bir kadın göreceksin. Hepsi ve daha fazlası yarın recapta. :)
kadın olayı şimdiden heyecanlandırsada bizi yinede öyle çokda dişe dokunur bir görsellik beklemiyoruz klipten :)

işte yanlış kişiye sormuş bende onun için uyardım soracaksan jüriye sor rakibe sorulurmu? :)

@mrt-06 aklıma gelmişken zeki amcanın gitme sana muhtacım şarkısıyla yarışamadan elenirsen tüm beddualarım seninle olur :)
Çeyrek finale saklıyorum onu elticim :A

gökçe yi şutladık ya ozmo artık kırk sene uğramaz buraya :)
Hep düşük veriyor bana zaten Zeki Müren'e bir kıskançlığı var..

Güzel seçim oldu bence bu haftayı atlatırsan unutamamlada zorlu geçecek 8.haftayıda sağlama alıyorsun bence 9.haftayı görsen orada dananın kuyruğu kopar hedefin 10.haftayı görmek olsun en azından senin için rekor olur ayoll :A :A :A @Bully @destere
FD
Alev Alev
Düşler Sokağı
Boş Ders
Beni Bırakma

FD'nin kalan en iyi 5 şarkısı budur, @MasacRE- bunları kullanmadan 11.haftayı görebilirse finali bile zorlayabilir :A

Peki sence bu 3 haftayı atlatırsam sonrasında boş ders, fd , alev alevle falan finale kadar yolum olur mu yoksa fazla mı uçtum :A
hhahah aa yanı neden olmasın 13.hafta çeyrek final bir 3 hafta daha dyanablirsin :F

bu sezon birde şöyle birşey var geçen sezon 10.haftada ve 12.haftada 2 şer eleme yapmıstık bu sefer sadece 13.haftada 2 eleme olucak eğer bu sezonda olsaydı 10.haftada yada en kötü 12.haftada tekmeyi yerdin :F

FD
Alev Alev
Düşler Sokağı
Boş Ders
Beni Bırakma

FD'nin kalan en iyi 5 şarkısı budur, @MasacRE- bunları kullanmadan 11.haftayı görebilirse finali bile zorlayabilir :A

Ben de bu 5 şarkıyı en son düşünüyordum zaten bir de Kavak Yelleri var Nilüfer'le olan düet o da iyi gider diye düşünüyorum. Geriye sadece 1 hafta boşluk kalıyor orası çok kritik gibi geliyor bana :A

@Çiğdem- @ozmoturk bundan sonra oy kullanmayacakmış boşuna oy isteme yani ablacım. :A
işte yanlış kişiye sormuş bende onun için uyardım soracaksan jüriye sor rakibe sorulurmu? :)

@mrt-06 aklıma gelmişken zeki amcanın gitme sana muhtacım şarkısıyla yarışamadan elenirsen tüm beddualarım seninle olur :)
@destere ile görümce olduktan sonra sanada yalancılık bulaşmaya basladı cnm :A :A :A

Boş Ders harika. :A

Kaanım bu arada nasılsın? Özelden soracaktım ama şimdi çıkacam özele kadar gidemedim. .ss
Hayat Bilgisi faktörüyle :A

Daha iyiyim kardeşim, teşekkür ederim yarına zımba gibi olurum :D

eveeet geldik ağaçkakana :)
şarkı 10 üzeri beş
klipteki kız 10 üzeri 9 ortalaması kaç eder :) neyse son kararı recepte veririm :)

Diğer düşündüğüm şarkıdan vazgeçtim bunu kullandım ama neyse ki bu şarkının klibinde de kız var :A

Hayat Bilgisi faktörüyle :A

Daha iyiyim kardeşim, teşekkür ederim yarına zımba gibi olurum :D
@destere ile görümce olduktan sonra sanada yalancılık bulaşmaya basladı cnm :A :A :A
eveeet geldik ağaçkakana :)
şarkı 10 üzeri beş
klipteki kız 10 üzeri 9 ortalaması kaç eder :) neyse son kararı recepte veririm :)
Diğer düşündüğüm şarkıdan vazgeçtim bunu kullandım ama neyse ki bu şarkının klibinde de kız var :A
Kaanımdan iyi haberleri de aldım yatma vaktim geldi. :) Hepinize iyi geceler. :D