MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

iyi :)

eh iste idare eder :D final puani gelmez bu kez sanki :A

cok begenemedim

Bakalim diger sanatcilar nasil gelecekler :)

bu hafta elenmek istiyorsan oy yollama :) sutlanmaya hazir ol :A
yarismama üvey evlat muamelesi yapanlara gününü gösterecem :A
Beğensen şaşardım zaten :A Gerçi sözlerde sana hitap eden pek bir şey yok, belki ritim ve melodiden kurtarırız kurtarırsak :A

Beğensen şaşardım zaten :A Gerçi sözlerde sana hitap eden pek bir şey yok, belki ritim ve melodiden kurtarırız kurtarırsak :A
ve recap :A zaten sözler berbat. ilk dinlerken hic dinlemedim sarkisi sandim ama nakarattan hatirladim :) neyse belki gecen hafta gibi hayal kirikligi yasatanlar olursa bakacam. ama suan 1 :A

Niye beğenmedin ki şarkımı mis gibi :D Sence Yanına Kalmaz yerine Gül Ki mi olsun :A
Gül Ki tabiki :D @OzaN da ayni fikirdedir belki ?

Gül Ki ile aran nasıl :A

Bu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz :A

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu

@denizz19 senden iyi puan bekliyorum Sıla da vardı bu albümde :A
Ne olmuş varsa :A Yani ben bu albümde dinlemiştim Mektup şarkısını güzeldi ama sıralamaya nasıl yansır göreceğiz :D

Bu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz :A

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu

Hakim Bey nezaman gelecek ? Mehmet Erdem deyince aklima gelen ilk sarki ve bu arada etiketlerin gelmedi

Berbat üstü berbat. :A

@MasacRE- ye yine gün doğdu ayoll :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan