Ebru Yasarimi paylasayim yine ? bitti zatenAşkımız bitecek böyle giderse ben de hiç günah yok kabahat sende
Güzel seçim.
Ebru Yasarimi paylasayim yine ? bitti zatenAşkımız bitecek böyle giderse ben de hiç günah yok kabahat sende
Güzel seçim.
Niye beğenmedin ki şarkımı mis gibi Sence Yanına Kalmaz yerine Gül Ki mi olsunEbru Yasarimi paylasayim yine ? bitti zaten
Beğensen şaşardım zaten Gerçi sözlerde sana hitap eden pek bir şey yok, belki ritim ve melodiden kurtarırız kurtarırsakiyi
eh iste idare eder final puani gelmez bu kez sanki
cok begenemedim
Bakalim diger sanatcilar nasil gelecekler
bu hafta elenmek istiyorsan oy yollama sutlanmaya hazir ol
yarismama üvey evlat muamelesi yapanlara gününü gösterecem
ve recap zaten sözler berbat. ilk dinlerken hic dinlemedim sarkisi sandim ama nakarattan hatirladim neyse belki gecen hafta gibi hayal kirikligi yasatanlar olursa bakacam. ama suan 1Beğensen şaşardım zaten Gerçi sözlerde sana hitap eden pek bir şey yok, belki ritim ve melodiden kurtarırız kurtarırsak
Gül Ki tabiki @OzaN da ayni fikirdedir belki ?Niye beğenmedin ki şarkımı mis gibi Sence Yanına Kalmaz yerine Gül Ki mi olsun
yanına Kalmaz@batuhankaralar ve @turkuazz kardeşlerim siz ne diyorsunuz Gül Ki mi daha güzel Yanına Kalmaz mı
Gül Ki@batuhankaralar ve @turkuazz kardeşlerim siz ne diyorsunuz Gül Ki mi daha güzel Yanına Kalmaz mı
Gül Ki ile aran nasılyanına Kalmaz
Ne olmuş varsa Yani ben bu albümde dinlemiştim Mektup şarkısını güzeldi ama sıralamaya nasıl yansır göreceğizBu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu
@denizz19 senden iyi puan bekliyorum Sıla da vardı bu albümde
Hakim Bey nezaman gelecek ? Mehmet Erdem deyince aklima gelen ilk sarki ve bu arada etiketlerin gelmediBu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu
oda oldukça iyidir bence ama tercih olarak yanına kalmaz dedim,yoksa oda oldukça iyidirGül Ki ile aran nasıl
Ne olmuş varsa Yani ben bu albümde dinlemiştim Mektup şarkısını güzeldi ama sıralamaya nasıl yansır göreceğiz
Bu hafta onunla yarışacaktım da fikrimi değiştirdim yakında çıkarırımHakim Bey nezaman gelecek ? Mehmet Erdem deyince aklima gelen ilk sarki ve bu arada etiketlerin gelmedi
Bu hafta sarkilar beni tatmin etmedi, onla gelseydin ilk 3 garanti olurduBu hafta onunla yarışacaktım da fikrimi değiştirdim yakında çıkarırım
yıllarım gitti buda oldukça iyiGül Ki ile aran nasıl
Ne olmuş varsa Yani ben bu albümde dinlemiştim Mektup şarkısını güzeldi ama sıralamaya nasıl yansır göreceğiz
Berbat üstü berbat.Bu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz
@MasacRE- ye yine gün doğdu ayollBu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz
Sen ne anlarsın Türk halk müziğindenBerbat üstü berbat.
Ay sen sus baş melun@MasacRE- ye yine gün doğdu ayoll