Bir popstar daha tarihe gömüldü.ss
@destere yine eleneni belirledi
"Ilımlı değildi" az kalır kız, nefret kusuyordu resmen
Emre Altuğ'a kıl olamıyormuş, parlaklar da çok olunca şansımız arttı tabii
@FaJi feridunu @MasacRE- yi kurtardı @destere de aşık veyseli mr at ı kurtardı @EFE UYSAL @sokak sanatitövbe tövbe estağfullah referandum @destere nin dengesini bozdu
sende benim göndermenin üstünü iyi örtmüşüm istanbulda protesto@FaJi feridunu @MasacRE- yi kurtardı @destere de aşık veyseli mr at ı kurtardı @EFE UYSAL @sokak sanati
hahah @pompy @destere parlak sever olmuş diyor @Bully
Feridunun toplam puanında bile hayır yok artık elenmeli
hhahaha insan düşmanına bukadar nefret duymuyor ayoll feridun paranızımı çaldıErkin Koray bu şarkı ile 2. Olmuş. Boşa yarışmayın şampiyon belli..
Emre daha iyi almalıydı. Bu şarkının hakkı bu değil.
Gökhan Tepe haketmiyordu elenmeyi. Elenmesi gereken Feridun orada. Üzdü bu tablo.
Erkin Koray bu şarkı ile 2. Olmuş. Boşa yarışmayı şampiyon belli..
Emre daha iyi almalıydı. Bu şarkının hakkı bu değil.
Gökhan Tepe haketmiyordu elenmeyi. Elenmesi gereken Feridun orada. Üzdü bu tablo.
Kendisi bile elencem diyen biri elenmelihhahaha insan düşmanına bukadar nefret duymuyor ayoll feridun paranızımı çaldı
hhahaha insan düşmanına bukadar nefret duymuyor ayoll feridun paranızımı çaldı
Söz sende @Bully ?
Daha yarışmaya başlayamadım ben, bu hafta ve gelecek haftaki şarkılar İyi, ondan sonraki 2 hafta çok iyi, kalan son 6 şarkı ise şehir efsanesi. 8.haftadan itibaren yavaş yavaş gümbür gümbür geliyoruz umarım.
İki büyük rakip @denizz19 ve @turkuazz ı da tebrik ederim, onların da kalan şarkıları benim açımdan göz korkutucu.
Bu sonuca göre finalin büyük bir adayısın, kalan şarkıların da iddialı, hakkında hayırlısı olsun.Söz sende @Bully ?
Daha yarışmaya başlayamadım ben, bu hafta ve gelecek haftaki şarkılar İyi, ondan sonraki 2 hafta çok iyi, kalan son 6 şarkı ise şehir efsanesi. 8.haftadan itibaren yavaş yavaş gümbür gümbür geliyoruz umarım.
İki büyük rakip @denizz19 ve @turkuazz ı da tebrik ederim, onların da kalan şarkıları benim açımdan göz korkutucu.
Ben gidiyorum. Bu sonuçlardan sonra belki gelirim yeni haftaya Fazilet annem hatrina..
Kendisi bile elencem diyen biri elenmeli
şarkılarının azıcık iyi olması yetiyor gibi gözüküyor puana @Tolstoyevski şansına çeyrek finalden önceki olan 2 ayrı 2 eleme bu sezon yokSöz sende @Bully ?
şarkılarının azıcık iyi olması yetiyor gibi gözüküyor puana @Tolstoyevski şansına çeyrek finalden önceki olan 2 ayrı 2 eleme bu sezon yok
@sokak sanati sunucularımız tam sizlik artık fazilat hanım sonra kara sevda
@EFE UYSAL doğru diyorsun ayoll bavulunu topluyordu daha sonuc baslamadan
Kara sevdanın 5 oyuncusunu ekleşarkılarının azıcık iyi olması yetiyor gibi gözüküyor puana @Tolstoyevski şansına çeyrek finalden önceki olan 2 ayrı 2 eleme bu sezon yok
2,3 haftaya net gider gidicişarkılarının azıcık iyi olması yetiyor gibi gözüküyor puana @Tolstoyevski şansına çeyrek finalden önceki olan 2 ayrı 2 eleme bu sezon yok
Kara sevdanın 5 oyuncusunu ekle
sokak sanati ayarlar onu ayoll kalas burak olmasındaKara Sevda resimlerini hazırlıyorum.
Kara sevdanın 5 oyuncusunu ekle