En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

sana güvenim sonsuz :D
Sen gece niye erken uyudun?
ben gece çok takılmak istiyordum tatilin son gecesi diye ama pek kimse yoktu forumda, "erken"uyudum :A
@destere de baya geç gelmiş
artık gece 03 ila sabah 06 arası online ım :)

teşekkürler. Şuana kadarki en erken oy yollama rekorunu kırdın ama ilk yollasan bile en son açıklarım :)

önemli değil ya. zaten yeterli oy sayımız oluyor :) bir daha olmasın ama :D
aslında bu kadar erken yollamamda bu aralar foruma giriş çıkışlarım çok dengesizleşti oylamayı kaçırmayayım diye elimi çabuk tuttum ama muhteşem seçimler yapmışım :)
ilk hafta çok iyi seçimler yapan @xemrexxx bu hafta pokemon diyerek fok yoluna gitmiş resmen aynı kaderi @Bully de yaşadı :) japon çizgi filmlerinden nefret ederim @Tolstoyevski duymasın mikasa tabiki hariç mikasa nın yeri ayrı bir rihanna bir mikasa benim için özel insanlar :)

aslında bu kadar erken yollamamda bu aralar foruma giriş çıkışlarım çok dengesizleşti oylamayı kaçırmayayım diye elimi çabuk tuttum ama muhteşem seçimler yapmışım :)
ilk hafta çok iyi seçimler yapan @xemrexxx bu hafta pokemon diyerek fok yoluna gitmiş resmen aynı kaderi @Bully de yaşadı :) japon çizgi filmlerinden nefret ederim @Tolstoyevski duymasın mikasa tabiki hariç mikasa nın yeri ayrı bir rihanna bir mikasa benim için özel insanlar :)
Evet bende buradan onlara diyeyim senin sözünle icraatın aynı :) senin güzel puanını en son öğrenirler :A

Yakışır ona.:F
Hiç izlemedim Kırgınlarda. Meral ile iyi anlaşır ama:A
Şimdilik annesiyle kötülük peşinde. Anneside Fatmagül deki Mukaddes :A

Tamam yarına kadar gönderirim. :D Bu sefer gönderemezsem galiba işim yaş. :A
yorum yapmayayimda ama birisinin isi gercekten yas :A gecen hafta ucuncu hafta herkes Darkleqende bir veriyordu. Bu haftada birisi ayni kaderde sanki :D bakalim sonraki oylar toparlayacakmi durumu :A