İnanmam @MEnes bana yapmaz bunu
Sana da inanmıyorum sen bana kıyamazsın
Yok verdim 5 puanı. Şimdi sen düşün. Belan oldum inşallah.
İnanmam @MEnes bana yapmaz bunu
Çok berbat gelmişsin maalesef benden de düşük aldınİnanmam @MEnes bana yapmaz bunu
Aman sen ne anlarsın 3. hafta şutlamadık mı seniÇok berbat gelmişsin maalesef benden de düşük aldın
Yok vermezsin vermezsin o kadar güzel puanlardan sonra böyle bir düşüş kabul edilemezYok verdim 5 puanı. Şimdi sen düşün. Belan oldum inşallah.
Her zaman ilk elenen sensin bir kere kaza elendik öyle konuşAman sen ne anlarsın 2. hafta şutlamadık mı seni
Yok vermezsin vermezsin o kadar güzel puanlardan sonra böyle bir düşüş kabul edilemez
Aman sen ne anlarsın 2. hafta şutlamadık mı seni
Yok vermezsin vermezsin o kadar güzel puanlardan sonra böyle bir düşüş kabul edilemez
Karıştırma orasını şimdi bu aşamada lazım değil detaylar.
Akşamı bekle ve gör. Çarptım tokatı. Allah belanı versin.
Her zaman ilk elenen sensin bir kere kaza elendik öyle konuş
Hhhahaa @MasacRE- ye herkes fena yüklenmiş ayoll @destere de yetmeyecek bu sefer kurtarmayaAman sen ne anlarsın 3. hafta şutlamadık mı seni
Öyle açık ara fark yiyip sonuncu olursam daha da oy moy göndermem bu yarışmaya
Benim hiç bir zaman adam kayırmadığımı bilirsin her daim kulağıma hangi şarkı hoş gelirse o minvalde puan veririm. Önceden yüksek vermemin sebebi o şarkıyı sevmemdi şimdi o puanı verme sebebim de diğer şarkılara oranla bu şarkıyı daha az sevmem olmuştur. Yani @MasacRE- kardeşim beni her zaman anlamıştır ve anlayışla karşılayacaktır.
Öyle açık ara fark yiyip sonuncu olursam daha da oy moy göndermem bu yarışmaya
hhahah oy göndermeme şansın yok ayoll sıvacılar kadrolu jurimdir senide zaten neden yarısıyor diye eleştiriyorlar elenirsen aralarına dönersin ama ir bakalım neler olucakBenim hiç bir zaman adam kayırmadığımı bilirsin her daim kulağıma hangi şarkı hoş gelirse o minvalde puan veririm. Önceden yüksek vermemin sebebi o şarkıyı sevmemdi şimdi o puanı verme sebebim de diğer şarkılara oranla bu şarkıyı daha az sevmem olmuştur. Yani @MasacRE- kardeşim beni her zaman anlamıştır ve anlayışla karşılayacaktır.
Benim hiç bir zaman adam kayırmadığımı bilirsin her daim kulağıma hangi şarkı hoş gelirse o minvalde puan veririm. Önceden yüksek vermemin sebebi o şarkıyı sevmemdi şimdi o puanı verme sebebim de diğer şarkılara oranla bu şarkıyı daha az sevmem olmuştur. Yani @MasacRE- kardeşim beni her zaman anlamıştır ve anlayışla karşılayacaktır.
hhahah oy göndermeme şansın yok ayoll sıvacılar kadrolu jurimdir senide zaten neden yarısıyor diye eleştiriyorlar elenirsen aralarına dönersin ama ir bakalım neler olucak
.A
İnş cnm daha şarkıları toplamaya baslamadım ilk defa bu kadar son saatlere bıraktım ama akşam gelemden öcne halletmiş olrurum sanırımÇok teşekkürler ablacım.
Harika bir şarkı umarım hak ettiğim puanı alırım.
@mesmeso61 dan telif hakkı aldınmı sen bakalımTamam anlaşıldı bu hafta şutlanıyorum herşey buraya kadarmış. Bu şarkıyı kendime hediye ediyorum o zaman
Desteklerimiz @mesmeso61 ve @Tolstoyevski den yana olacak yeter ki @Bully kazanmasın gerisi önemli değilİnş cnm daha şarkıları toplamaya baslamadım ilk defa bu kadar son saatlere bıraktım ama akşam gelemden öcne halletmiş olrurum sanırım
@mesmeso61 dan telif hakkı aldınmı sen bakalım
Çok kötü gelmiş bu hafta büyük risk almış elenirse şaşırmam buraya kadar gelmesine de şaşırdım belliki yardım almış
@EFE UYSAL 0 verme yetkisi istedi murata okadar beğenmiş cnm@Çiğdem- ne gülüyon sende be elenmicem işte inadınıza
@EFE UYSAL 0 verme yetkisi istedi murata okadar beğenmiş cnm