En İyi Ben Seçerim 1-3. Hafta Oy Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3.hafta ilk puan tablosu
Mrt-06- 68
Denizz19- 67
Efe Uysal 59
Bully 51
Emre 51
vadikizi 47
Billy Kane 42
Sokak sanati 39
Ozmoturk 38
Faji 30
Darkleqend 25

Teşekkür ederim @DarkLeqenD :Z

Can sıkıntısı benim ki
@Çiğdem- bu 3 oyunla beni hayal kırıklığına uğrattın.sss
@Çiğdem- teşekkürler iyi puan yine :Z
@Çiğdem- Pompalı tüfeğimi duvardan aldım, adresini ver
Masum ile katılmanı trol oalrak algıladım ben ciddiye bile alamdımkı seni ayoll masum nedir @ozmoturk :A :A :A

@Bully seçimlerin güzeldi ama inş tam puan vereceğim seçimelrde olur :A

@EFE UYSAL vlla bana uzaktı seçimelrin cnm ama bir dahakınde benden fikir alırsan iyi puanlar gelir :A :A :A

@sokak sanati senin canın yine neye sıkkın suratsız :A :A :A

Arka Sokaklar'ı geçmem lazım :A

@mrt-06 kardeşim süper gidiyor :Z

Şu an sessiz kaldığıma bakma eleme olsaydı ortamı germiştim şu an. :A Mesela xemre'nin oylar direkt sayılmamalı. :A Sokak zaten açıkca ifade etti sevmediği için düşüm vermiş. :A Eleme olmadığı için relaxım. :J :A
Şimdi eleme yokmu toplam 3 haftanın oy toplamı sonucunda 3 kişi elenmicekmi en düşük puan alan :F @Dosi

Şu an sessiz kaldığıma bakma eleme olsaydı ortamı germiştim şu an. :A Mesela xemre'nin oylar direkt sayılmamalı. :A Sokak zaten açıkca ifade etti sevmediği için düşüm vermiş. :A Eleme olmadığı için relaxım. :J :A
eleme var bugün hemde 2 kişi :A ama 3 haftanin toplamina göre olacak :)

Masum ile katılmanı trol oalrak algıladım ben ciddiye bile alamdımkı seni ayoll masum nedir @ozmoturk :A :A :A

@EFE UYSAL vlla bana uzaktı seçimelrin cnm ama bir dahakınde benden fikir alırsan iyi puanlar gelir :A :A :A

Emre Altuğ'u buraya bile kattım, 1 de final puanı aldım :A

İnşallah cadıcım :A

Düşük puanlara. Onu yeme bunu yeme kamu spotu ile sonuncu oldum. Çok orijinalDi oysaki.s.s

Sen beğenmedin ama şuan 2 hafta sonucunda 6 final puanım var :A:A İlk hafta 1. 2. hafta 3. oldum :A

@EFE UYSAL
1 )xemrexxx -
2 )Bully -Poyraz Karayel
3 )Faji - Leyla ile Mecnun
4 )DarkLeqenD - Şeref Meselesi
5 )denizz19 - Vatanım Sensin
6 ) sokak sanati - Bana artık Hicran de
7 )ozmoturk - Masum
8 )mrt-06 - My 123 Mustafa'nın ölüme gidişi
9 )vadikızı - Söz
10 )Billy Kane - Diriliş
@Bully yine söylenecek :A