Bir tarafında çıban çıksın inşallah :S@Çiğdem- bana vermediğin tüm puanlar sivilce olup yüzünde çıksın inşallah
Güzel başlamışız 3.lük şimdilik iyi3.hafta ilk puan tablosu
Mrt-06- 68
Denizz19- 67
Efe Uysal 59
Bully 51
Emre 51
vadikizi 47
Billy Kane 42
Sokak sanati 39
Ozmoturk 38
Faji 30
Darkleqend 25
Şu an sessiz kaldığıma bakma eleme olsaydı ortamı germiştim şu an.@Billy Kane kardeşim son oylar çok iyi sefanı sür![]()
Bir tarafında çıban çıksın inşallah :S
@Çiğdem- bu 3 oyunla beni hayal kırıklığına uğrattın.sss
@Çiğdem- teşekkürler iyi puan yine![]()
Masum ile katılmanı trol oalrak algıladım ben ciddiye bile alamdımkı seni ayoll masum nedir @ozmoturk@Çiğdem- Pompalı tüfeğimi duvardan aldım, adresini ver
Şimdi eleme yokmu toplam 3 haftanın oy toplamı sonucunda 3 kişi elenmicekmi en düşük puan alanŞu an sessiz kaldığıma bakma eleme olsaydı ortamı germiştim şu an.Mesela xemre'nin oylar direkt sayılmamalı.
Sokak zaten açıkca ifade etti sevmediği için düşüm vermiş.
Eleme olmadığı için relaxım.
![]()
![]()
eleme var bugün hemde 2 kişiŞu an sessiz kaldığıma bakma eleme olsaydı ortamı germiştim şu an.Mesela xemre'nin oylar direkt sayılmamalı.
Sokak zaten açıkca ifade etti sevmediği için düşüm vermiş.
Eleme olmadığı için relaxım.
![]()
![]()
Emre Altuğ'u buraya bile kattım, 1 de final puanı aldımMasum ile katılmanı trol oalrak algıladım ben ciddiye bile alamdımkı seni ayoll masum nedir @ozmoturk![]()
![]()
![]()
@Bully seçimlerin güzeldi ama inş tam puan vereceğim seçimelrde olur
@EFE UYSAL vlla bana uzaktı seçimelrin cnm ama bir dahakınde benden fikir alırsan iyi puanlar gelir![]()
![]()
![]()
@sokak sanati senin canın yine neye sıkkın suratsız![]()
![]()
![]()
eleme var bugün hemde 2 kişiama 3 haftanin toplamina göre olacak
![]()
İşte toplamı baz aldım.Şimdi eleme yokmu toplam 3 haftanın oy toplamı sonucunda 3 kişi elenmicekmi en düşük puan alan@Dosi
Masum ile katılmanı trol oalrak algıladım ben ciddiye bile alamdımkı seni ayoll masum nedir @ozmoturk![]()
![]()
![]()
@EFE UYSAL vlla bana uzaktı seçimelrin cnm ama bir dahakınde benden fikir alırsan iyi puanlar gelir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Konuyu niye kilitleyeyim la ama istersen seni banlayabilirim konudanTamam la anladık yine ilk haftadan saçma bir şekilde elendim işte, şov bitti hadi dağılın.
Konu kilit. @Bully
2 kişi. ilk hafta konusunda açıklamıştımŞimdi eleme yokmu toplam 3 haftanın oy toplamı sonucunda 3 kişi elenmicekmi en düşük puan alan@Dosi
Sen beğenmedin ama şuan 2 hafta sonucunda 6 final puanım varMasum ile katılmanı trol oalrak algıladım ben ciddiye bile alamdımkı seni ayoll masum nedir @ozmoturk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()