1. sezonunu izledim olsun o kadar, Atatürk'ün hatrına 1. olamadın@ozmoturk muhteşemsin çok teşekkürler![]()
Olsun o fragmanı izlettirdim ya onlara yeterli benim için.Dirilişin o kalistesini bu forumun anlamasını beklemiyorum zaten@Billy Kane
Aşağı parmak simgesi atacağına onu düşüneydinRus köle Hürremin ölüm fragmanı ile gelsem 10 puanlar yıkılırdı.![]()
İzlemediğim bir dizi olduğu için zaten dezavantajlıydı, fragmandan da hiç etkilenemedim yani üzgünüm@mesmeso61 bak @Bully ne vermiş L&M ye
Bully'nin oyları
mrt-06 - My 123 Mustafa'nın ölüme gidişi 10
xemrexxx - Muhteşem Yüzyıl 123. bölüm 9
denizz19 - Vatanım Sensin 8
sokak sanati - Bana Artık Hicran De 7
vadikızı - Söz 6
DarkLeqenD - Şeref Meselesi 5
Efe Uysal - Arka Sokaklar 4
Billy Kane - Diriliş 3
ozmoturk - Masum 2
Faji - Leyla ile Mecnun 1
Senden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛@Bully herşey karşılıklı demiştim kızmıyorum![]()
Şuana kadarki Arka Sokaklara en düşük puan senden geldiSenden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛
Şaka tabii ki, üstündeki tüm dizileri izlemiştim![]()
bu haftalik dizilere gore oy a birşey demiyorumSenden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛
Kaliteye göre oylamalıydınSenden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛
@Bully sana etti bu lafıAllah belasını versin, sil 9 puanımı![]()
bu haftalik dizilere gore oy a birşey demiyorum![]()
İzlediğim dizilere yüksek, izlemediklerime de düşük vereceğim tabii ki, izlediğim diziye nasıl ihanet edeyim ben ona vaktimi ayırmışım, emek vermişimKaliteye göre oylamalıydın![]()
![]()