Ne eee.Ben şikayet edeceğim seni sonra banlanacaksın ve seni satıp yoluma devam etmiş olacağım.
O değil de ciddi ciddi ikimiz eleneceğiz galiba.
![]()
Aslında senin bana düşük vericeni biliyodum bende karşılık sana düşük vermek istedim ama vicdanım el vermedi.![]()
8 vermişsin mersiKaç verdim sana.![]()
Dilin başka aklin başka demiş hangisi doğru acabaNe eee.Ben şikayet edeceğim seni sonra banlanacaksın ve seni satıp yoluma devam etmiş olacağım.
O değil de ciddi ciddi ikimiz eleneceğiz galiba.
Edit: Ne banlanması ulan diskalifiye olacaksın işte.![]()
Yoo niye gitsinmoralinmi gitti ne![]()
Sende biliyosun çok iyi fragman olduğunu zaten 1 vererek iyice dikkat çekmek istemedim 2 verdin ki daha az çekesin.Ben bu hafta ile kutarabilirim ilk haftamda iyiydi bi 2. Hafta rezil.
2 puanda bir şey. Düşük deyip kalbimi kırma.![]()
8 vermişsin mersiBen sana düşük verdim ama, hiç bilinmeyen bir dizi ile gelmişsin. Kösem koyaydın bari
![]()
Hislerimiz karşılıklı.@Bully @xemrexxx dediki ne demek Poyraza 1 Kaan fazla üzülmeden puanımı hemen açikla dedi
Bully -Poyraz Karayel 10
mrt-06 - My 123 Mustafa'nın ölüme gidişi 9
vadikızı - Söz 8
Efe Uysal - Arka Sokaklar 7
denizz19 - Vatanım Sensin (vatan millet sakaryayla anca bu ka puan alırsın) 6
ozmoturk - Masum (sana yorum yok simgeci) 5
sokak sanatı - Bana Hicran De (fikrim olmasa da aslı için <3 ) 4
DarkLeqenD - Şeref Meselesi (neyin kafası bu.ss) 3
Faji - Leyla ile Mecnun (overrop dizi) 2
Billy Kane - Diriliş (bizimle diilsin) 1
Esma Sultan ve Fikret'in dayak combosunda boğul inşallah@Bully @xemrexxx dediki ne demek Poyraza 1 Kaan fazla üzülmeden puanımı hemen açikla dedi
Bully -Poyraz Karayel 10
mrt-06 - My 123 Mustafa'nın ölüme gidişi 9
vadikızı - Söz 8
Efe Uysal - Arka Sokaklar 7
denizz19 - Vatanım Sensin (vatan millet sakaryayla anca bu ka puan alırsın) 6
ozmoturk - Masum (sana yorum yok simgeci) 5
sokak sanatı - Bana Hicran De (fikrim olmasa da aslı için <3 ) 4
DarkLeqenD - Şeref Meselesi (neyin kafası bu.ss) 3
Faji - Leyla ile Mecnun (overrop dizi) 2
Billy Kane - Diriliş (bizimle diilsin) 1
İste biz böyle oyunlar girmiyoruz direkt 1Sende biliyosun çok iyi fragman olduğunu zaten 1 vererek iyice dikkat çekmek istemedim 2 verdin ki daha az çekesin.![]()
Arka Sokaklar antileri çıkar bence sevinme hemen
Sende biliyosun çok iyi fragman olduğunu zaten 1 vererek iyice dikkat çekmek istemedim 2 verdin ki daha az çekesin.![]()
6 final puanı toopladım şimdiden?Arka Sokaklar antileri çıkar bence sevinme hemen![]()
OoOooO yorum yok.Yok 1 puan poyraz varken size düşmezdi. Gecenin kraliçesi dahi 1 alamazdı Poyraz karşısında.![]()
Önemli olan istikrar kanka, umarım devamını getirebilirsin6 final puanı toopladım şimdiden?![]()