MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Sonuçları

çevir kazı yanmasın @Çiğdem- :A Daha da Davos'a gelmem :kiki:
Aman o güya Candan elendikten sonra da yarışmayacaktı, bu heyecana karşı koyamadı tabii, illa ki yarışırdı yine :A
hahha biz napalım @ozmoturk @sokak sanati başkan ile senin hakkı nı n yenildiğini söyledik milletin oyunu değiştiremiyoruz malesef ama gökçe iyiydi bu hafta gerçi mirkelamda iyiydi ikinizinde elenme potasın da olmaması lazımdı :A

@Bully hahaha doğru müzik yarışmalarının heyecanı başka tabi @xemrexxx katılmadığına bin pişman :A :A :A

hahha biz napalım @ozmoturk @sokak sanati başkan ile senin hakkı nı n yenildiğini söyledik milletin oyunu değiştiremiyoruz malesef ama gökçe iyiydi bu hafta gerçi mirkelamda iyiydi ikinizinde elenme potasın da olmaması lazımdı :A

@Bully hahaha doğru müzik yarışmalarının heyecanı başka tabi @xemrexxx katılmadığına bin pişman :A :A :A
burda ince bir laf atma hissettim 😉

burda ince bir laf atma hissettim 😉
yok cnm forumda şarkı yarışmaları her zaman daha heyecanla takip ediliyor bunu zaten forumda bilmeyen yok ms zaten @GunesinOglu nun bu forumdakı en hit yarışmasıdır bende elimden geleni yapıyorum ama oda ms akımını başlattığı için forumda hiç nutulmucak ms de inş forumumuzn basından eksik kalmaz :bhr:

yok cnm forumda şarkı yarışmaları her zaman daha heyecanla takip ediliyor bunu zaten forumda bilmeyen yok ms zaten @GunesinOglu nun bu forumdakı en hit yarışmasıdır bende elimden geleni yapıyorum ama oda ms akımını başlattığı için forumda hiç nutulmucak ms de inş forumumuzn basından eksik kalmaz :bhr:
ben daha yolun basindayim ama konularim sadece 48 saat duruyor sonra yenisini aciyorum ve buna ragmen baya ilgi göruyor. sen hiç uğramiyorsun o baska. o konuda sana kirginligim var çünku ben geçen Ms de @sokak sanati ile az şenlendirmedim yarismani. 150-200 mesajlarimiz oluyordu. Müzige yolculuk etkinligindede sana jüriler ayarlayip durdum. 1 önceki konumda etiketledim defalarca fikrini sordum ama dönuş yapmadin cookies etiket yapinca geldin ona cevap verip ciktin. canin sağolsun ve kolay gelsin

ben daha yolun basindayim ama konularim sadece 48 saat duruyor sonra yenisini aciyorum ve buna ragmen baya ilgi göruyor. sen hiç uğramiyorsun o baska. o konuda sana kirginligim var çünku ben geçen Ms de @sokak sanati ile az şenlendirmedim yarismani. 150-200 mesajlarimiz oluyordu. Müzige yolculuk etkinligindede sana jüriler ayarlayip durdum. 1 önceki konumda etiketledim defalarca fikrini sordum ama dönuş yapmadin cookies etiket yapinca geldin ona cevap verip ciktin. canin sağolsun ve kolay gelsin
cnm bu hafta kendi yarışmamla ilgilenemedimki yarışmacılar kendi başına takıldılar hem oylama konusuyla ilgilenemedim hemde sonucları bile 40 dakıka geç basladık onlada ilgilenemedim senin yarışmanı geç ben bu hafta kendi yarışmama bakamadım :F

evde reel hayatta inanılmaz bir yoğunluğum var ekimden beridir gündüzleri 16:00 dan sonraya 1 saat forumda takılabiliyorum akşamalrıda 23:=0 sonrası geceye kalır oldum gelebildiğim zamandada yarışmamla ilgilenmeye çalısıyorum üstelik birde şarkı etkinliğini üstlendim arkdsların bildirimlerine bakıyorum sonra yarışmamla etkinliğimle ilgilenip çkıyorum yani öyle eskisi gibi sabah öğle akşam gece sürekli müsait değilim kendime zor yetiyorum her şey mesaj sayısı değil keyifli 50 mesaj yaz yeter oy verelek destek olmakta en önemlisi çünkü yarışma oy olmadan yürümüyor diğer yarışmalara vakit ayıramıyorum artık bu yüzden yarışmama kararı aldım zaten ilgilenemiceksem yarışmıyayım dedim yarışmalardan elimi eteğimi çekiyorum çünkü oy dışında katkı yapacak vaktim yok reeldede forumdakı etkinliklerdede çok yoğunum :A

hahaha aaa bu arada @MasacRE- şarkısında dipteyim sondayım depresyondayım derken her hafta sonlarda olmaktan depresyone girdim mesajı vermiş şarkısıda uyuyor çakallıp yapıp 5.olmuş ayoll duygu sömürüsü ve bu duygu sömürüsünden prim yapmasına engel olamadım sunucu olarak daha doğrusu yeni fark ettim :A :A :A @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Bully

@deniz19 bonişimm @Mr.At barışcım @mrt-06 atacanım benim üçünüzüde tebrik ederim çok sevindim adınıza:D

@ozmoturk geçmiş olsun gökçenin pek az şarkısını seviyordum çok üzüldüm elenmene :(

Ve bana puan veren canım arkadaşlarım
@Dosi @Bully (yumucuğum) @denizz19 (bonişim) @DiziTutkunu (canım kankim)
@mrt-06 (atacanım) @Çiğdem- @Harunnn60 @berkann @Tolstoyevski @mesmeso61 @ozmoturk @FaJi (adını sevdiğim fatihim) @cookies (kurabiyem) @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @xemrexxx @MasacRE- @dreamy @sokak sanati

herkese çok tşk ederim:D
Rica ederim :) :D

@destere nin oyuna geldin kız çok sanslısın :A
@destere Teşekkürler ex başkan yine harikasın :A
hain @destere fok balıkları yesin seni inşallah
@destere üzdün :A

Benim Deniz'e verdiğim puan güzeldi ama, senin verdiğin puanın 3 puan üstünde, ortalamaya göre :)

Sıkıntı yok :)

aslında tüm planları altüst eden @batuhankaralar bağlar oldu :) gitmiş memet ördeğe ahmet kaya bulaştırmış öyle olunca tüm sıralama altüst oldu :) her hafta sona demir atan ördek yukarı çıkınca diğer adaylar birer puan düşük oy almak zorunda kaldı (tabi @denizz19 le alakalı değil bu durum onun yeri sağlam onun kazanı ne ölüyor ne doğuyor :) )

verdiğim puanlarla @Bully nn final puanını almasına mani olmuşum :) @OzaN ın mirketesinin elenmesine mani olmuşum:) bütün bunları yaparken elimizden olmayan nedenlerle @ozmoturk ün gökçesini şutlamışım :) yazık olmuş tek bayandı iyi biriydi ama ördek gibi ses vardı kızda tüm çabama rağmen 3 puana kadar anca çıkabildim yani bayan olmasa bir puan dan fazla vereceğimde yoktu:)

Son düzenleme:
Gökçe'nin elenmesine üzüldüm. Ne Yapardım, Tuttu Fırlattı, Oh Olsun, Her Şey Bitmedi Bitemez gibi şarkıları bu yarışmada görmek güzel olurdu. :(

aslında tüm planları altüst eden @batuhankaralar bağlar oldu :) gitmiş memet ördeğe ahmet kaya bulaştırmış öyle olunca tüm sıralama altüst oldu :) her hafta sona demir atan ördek yukarı çıkınca diğer adaylar birer puan düşük oy almak zorunda kaldı (tabi @denizz19 le alakalı değil bu durum onun yeri sağlam onun kazanı ne ölüyor ne doğuyor :) )

verdiğim puanlarla @Bully nn final puanını almasına mani olmuşum :) @OzaN ın mirketesinin elenmesine mani olmuşum:) bütün bunları yaparken elimizden olmayan nedenlerle @ozmoturk ün gökçesini şutlamışım :) yazık olmuş tek bayandı iyi biriydi ama ördek gibi ses vardı kızda tüm çabama rağmen 3 puana kadar anca çıkabildim yani bayan olmasa bir puan dan fazla vereceğimde yoktu:)
Asıl benim puan mani oldu final puanına :D şimdi ismini demiyeyimde bir sanatçıyı en dibe yerleştirmiştim @Tolstoyevski beni utanmaktan kurtardı (bak artık olumlu bakiyorum,iyikide aklımı çeldin :A) ve ben o dibe yerleştirdiğimi zirvelere taşıyınca Emre bir puan geriye düştü :) ilkkez bu hafta benim puanım seninkinden yüksekti ama bu hamle benimkini daha kötü duruma getirdi :A

İşin garip olanı Murat Dalkılıç bu şarkıyla benim albümümde elenmişti. :S

Albüm yarışmasında kişilerin hepsi güçlüydü ama burada herkes nötr durumda :D
@MayısKralı elenen şarkı "Yalan Dünya" değil, "Yalancısın" idi, isim benzerliğinden dolayı karıştırdın sanırım :A

Asıl benim puan mani oldu final puanına :D şimdi ismini demiyeyimde bir sanatçıyı en dibe yerleştirmiştim @Tolstoyevski beni utanmaktan kurtardı (bak artık olumlu bakiyorum,iyikide aklımı çeldin :A) ve ben o dibe yerleştirdiğimi zirvelere taşıyınca Emre bir puan geriye düştü :) ilkkez bu hafta benim puanım seninkinden yüksekti ama bu hamle benimkini daha kötü duruma getirdi :A
İlk haftaki puanın da destere'ninkinden yüksekti. :)