@destere nin oyuna geldin kız çok sanslısınBen geldim oy veren herkese çok tşk ederim birazdan tek tek etiketleceğim
Dizinizin kötü örnek olusunu böyle kapatamazsın ayoll
Hep @Dosi 'nin yüzünden.
Tolstoyevski yüzunden 10 puandan asagi verdigim herkes 1 puan dustu ondan diyor ve sende 1 puanla eleme oldu dedigin icinneden cnm 1 mi verdim dedi sana
begenmediniz galiba ?Teşekkürler @Dosi
destere sana 1 versede zirvedesin baya fark varZirvede olmamam İçin hiçbir sebep Yok
tolgab 10 kişi kalınca devam edicem dedi @MEnes in kafasına oklava inicek : AMEnes, tolgab var. EFE UYSAL ve MayısKralı zaten oy vermemişlerdir diye düşünüyorum
Destere bana 1 vermez sanırımTolstoyevski yüzunden 10 puandan asagi verdigim herkes 1 puan dustu ondan diyor ve sende 1 puanla eleme oldu dedigin icin
begenmediniz galiba ?
destere sana 1 versede zirvedesin baya fark var
8 olsa beğenebilirdim belki, bu haliyle idare eder duruyorTolstoyevski yüzunden 10 puandan asagi verdigim herkes 1 puan dustu ondan diyor ve sende 1 puanla eleme oldu dedigin icin
begenmediniz galiba ?
destere sana 1 versede zirvedesin baya fark var
uyucam ben referandum interneti vurmak zorundamı @Çiğdem- annem kazara 7 de kaldırdı beni bugün @Çiğdem-kim elenir başkanlar @Harunnn60 @sokak sanati mirkelammı gökçemi bilene zam yapacam
kim elenir başkanlar @Harunnn60 @sokak sanati mirkelammı gökçemi bilene zam yapacam
Sana güvendik yarı yolda bıraktın, yazıklar olsun, hiç mi acımadın yarışmada kalan tek kadın yarışmacıya 3 vermeyepuan durumu gelicek birazdan
@destere oyları
Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım = 13 puan
Zeki Müren - Annem = 12 puan
Erkin Koray - Sarhoş Gibiyim = 11 puan
Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi = 10 puan
Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım = 9 puan
Mirkelam - Kaprislisin Sevgilim = 8 puan
Mehmet Erdem - Hep Sonradan = 7 puan
Kazım Koyuncu - Narino = 6 puan
Emre Altuğ - Şaşkın = 5 puan
Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin = 4 puan
Gökçe - Aradım Seni = 3 puan
Gökhan Tepe - Günahın Bende = 2 puan
Murat Dalkılıç - Yalan Dünya = 1 puan
8 di zaten puan ama @Tolstoyevski yuzunden oldu. aciklamada yaptim puanlamamda .8 olsa beğenebilirdim belki, bu haliyle idare eder duruyor
Yani şarkımı sevdiğimi bildiğim için öyle diyorum, yoksa başka şartlarda daha iyi teşekkürü kapardın belki
Benim Deniz'e verdiğim puan güzeldi ama, senin verdiğin puanın 3 puan üstünde, ortalamaya göre8 di zaten puan ama @Tolstoyevski yuzunden oldu. aciklamada yaptim puanlamamda .
ne bileyim milette Cigdemin mesajini begenseydin dedinde kendin de begenmemissin ondan dedim. Umarim begenecegin puan gelir ama zor gibi. cok fazla favorim var yarismada ama bekledigim bir kac sarkisi var ama tabi son 4 lude gelirsen yine zor olabilir