Üzülecek bir durum yokAynen cnm konuş mehmetle üzülmesin ya
Üzülecek bir durum yokAynen cnm konuş mehmetle üzülmesin ya
Bu aralar terapi ihtiyacı hissediyorum
Üzülecek bir durum yok
zaten hemen oy yolayan olmaz 5 dakıkaya değiştiricemÜzülecek bir durum yok
Tamam teşekkürler,biraz uğraştırdık seni ama artık olsun o kadarzaten hemen oy yolayan olmaz 5 dakıkaya değiştiricem
düzenleyince fark etmemişim yoksa bilerek öyle hata yapılırmı cnmTamam teşekkürler,biraz uğraştırdık seni ama artık olsun o kadar
İlk gün oyladım ikinci tur başlamadı daha sanırımdüzenleyince fark etmemişim yoksa bilerek öyle hata yapılırmı cnm
sen şarkı etkinliğini oyladınmı
bu gece diğer gruplar gelicek tşkİlk gün oyladım ikinci tur başlamadı daha sanırım
hatırlıyorsan ben mesmesonunda yanlıs racap itirazında sana yapacak bşi yok devam etsin diyip değiştirmiştim başta bir göz korkutmak lazım
hhahah doğru beni kızdırmak bir insanın son isteyeceği şey olmalı çünkü 40 yılın başı kızanlar yılda 1 defa sinirlenenler her zaman daha sert olurİnsanlar senin bu hallerinden korkuyor senin ama.
hhahah doğru beni kızdırmak bir insanın son isteyeceği şey olmalı çünkü 40 yılın başı kızanlar yılda 1 defa sinirlenenler her zaman daha sert olur
bu arada @Harunnn60 başkandan hemen oylar brekleniyor 13 e 6 oylarsınız
@Harunnn60
hastalığından dolayı izinlisin ama son günede bırakma yarın gece evde olucaksın yani yarın gece oyların bekleniyorBen çarşamba günü yollarım oyumu.
hastalığından dolayı izinlisin ama son günede bırakma yarın gece evde olucaksın yani yarın gece oyların bekleniyor
@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayollBelki olabilir bakarız
@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayoll
@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayoll
hhahah doğru beni kızdırmak bir insanın son isteyeceği şey olmalı çünkü 40 yılın başı kızanlar yılda 1 defa sinirlenenler her zaman daha sert olur
bu arada @Harunnn60 başkandan hemen oylar brekleniyor 13 e 6 oylarsınız
@Harunnn60
Dün sana çalıştık çiğdem hanım@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayoll
klibi sevmedim klipsiz izleriz bunurecap:2:00-3:07 bu hafta Ömrümün Sahibi diyoruz tüm yarışmacılara başarılar
@mrt06 @Bully @Tolstoyevski @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @ozmoturk @MasacRE- @dreamy @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @cevaa @Maskeli Fedai @Dosi @BesaleT
@tolgab @Sherlock @FaJi @soo @berkann @EFE UYSAL @Tzira @MayısKralı
hanı etiketBu hafta sözleri ve özellikle bağlama vuruşlarıyla dikkat çeken çarpıcı bir yapıtla yarışıyoruz:
Şarkı normalde Klipsiz klibi birileri paylaşmış,bir Üniversitenin sinema-tiyatro bölümünü okuyan birileri paylaşmış sanırımklibi sevmedim klipsiz izleriz bunu
hanı etiket