FF Online Futbol Ligi Kuruluyor !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,492
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar yepyeni bir organizasyon ile karşınızdayız :) FF Online Futbol Ligi geliyor...

Peki nedir bu FF Online Futbol Ligi, hangi oyun ile oynanacak ?

-Oyunumuz OFM. OFM, Türkiye'de FutbolMenajeri adıyla da bilinen web tabanlı online bir futbol menajerliği oyunu. Futbol Menajeri - Online Football Manager adresinden Türkçe olarak oynanabilir.

"Nasıl oynanacak bu ?", "Ben anlamam menajerlik oyunlarından.", "Ben hiç oynamadım." gibi cümleler kurduğunuzu duyar gibiyim :) Ama bunları dert etmenize hiç gerek yok. Çünkü OFM, son derece basit ve sevimli arayüzüyle gerçekten herkesin oynayabileceği ve oynaması çok kolay bir oyun. Üstelik oyuna çok vakit ayırmanıza gerek yok. Günde 10 dakika bile ayırarak çok başarılı hatta şampiyon olabilirsiniz.

Peki nasıl işleyecek sistem ?

-Biz, FF olarak bir arada oynayabilmemiz için özel lig oluşturacağız. O ligteki tüm takımlar FF üyelerinden olacak. Normal lig şeklinde maçlar yapılacak. Her akşam bir hafta geçilmiş olacak. Oyundaki maçlara dair yorumlar, tahminler vs forumdaki başlıklar üzerinden yapılacak :) Ayrıca oyunda oyuncular arası oyuncu transferi, altyapıdan oyuncu çıkarma, stadyum geliştirme gibi hoş özellikler de mevcut :)

Kısacası günde 10 dakikanızı ayırarak eğlenceli bir lige katılmış olacaksınız. :) Herkese katılmasını tavsiye ederim. Oyunun adresini bir kez daha vereyim: Futbol Menajeri - Online Football Manager

Lig, en az 16 başvuru alındıktan sonra başlayacaktır. Başvuruları bu konudan yapabilirsiniz.

KATILIMCILAR

1.OzaN
2.Duygusuz
3.OsmanAslan
4.xdragxx
5.BesaleT
6.
ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ®
7.cevaa
8.reytingölçer
9.Neferet
10.AlemTo
11.emreemreu
12.Cenation
13.Neferian
14.Lightning Thief
15.The Killing

.
.
.

katılıyorum adminim hadi hayırlısı adminim ben gençlerbirliğinde oynuyorum da bir sorun olmaz demi gerekirse bi hesap daha açarım

Son düzenleme:
adminim bende katılmak istiyorum üye adım metto58 takımım sivasspor birde bizim lig kuruldumu kurulduysa adı ne

Hesap Açalım mı Şimdi yoksa sonra mı açacaz :)
Fark etmez. Acelesi yok, başlaması 1-2 gün sürer :) Ama isterseniz hesap açın, dursun kenarda. Ama hiçbir lige girmeyin sonra sorun çıkmasın :)

adminim bende katılmak istiyorum üye adım metto58 takımım sivasspor birde bizim lig kuruldumu kurulduysa adı ne
Henüz lig kurulmadı. Kurulunca bildireceğim konudan :)

Adminim benim takımım şuan Spor Toto Süper Lig'de bizim lig kurulunca oraya geçeblirim dimi

bende katılabilir miyim oyuna zaten üyeyim hesabım alem buysa kral benim99 :)

2-3 gün içinde açılır ama zaten yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kadar hazırlık süreci oluyor. Ligin 2-3 haftasını kaçırsan bile büyük kısmına yetişirsin, dert etme onu :)

@14 tamam :D
kullanıcı adı: bucalééliseli (nick yanıltmasın liseli değilim :D)
ligde buca'yı alabilirim dimi?

@14 tamam :D
kullanıcı adı: bucalééliseli (nick yanıltmasın liseli değilim :D)
ligde buca'yı alabilirim dimi?

Ekledim.

Valla daha hangi ligi yapacağımız bile belli değil :D Takımları kura ile dağıtacağız haksızlık olmaması için. Ama herkes öncelikli istediklerini yazacak. Buca gelir büyük ihtimal sana :)

Ama İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya gibi liglerden de yapabiliriz :) Bunun için ayrıca bir konu açacağım başvurular alındıktan sonra :)