MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Sana zirveden el sallayacağım :A
sende haklısın baştan birinci olan zirvede oluyorsa sondan birinci olan neden zirvede sayılmasınki ? :)

Bu hafta Zeki Müren'in en çok bilinen şarkılarından Annem ile karşınızdayım. :)

Mazide kalan hatıra gibi
Şefkatli kollarını aç bana annem
Geceler çok soğuk sessiz ve karanlık
Üşüdüm üstümü örtsene anne
Anne, anne, anneciğim...
Uyandım uykudan aradım seni
Sağıma soluma bakındım anne
Geceler çok soğuk sessiz ve karanlık
Üşüdüm üstümü örtsene anne
Anne, anne, anneciğim...

R0rWV6.png

@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

geçen haftaki şarkının kalitesine ulaşmamış ulaşmasıda imkansız ama sonuçta sanat şeysi zeki amcamız üç beş puan bişeyler veririz :)

Bu şarkının aslı bildiğiniz üzere Arapça anonim türküsüdür. Fakat o türkünün sözleri alınmamıştır, diğer bir ifadeyle Erkin Koray bu şarkıyı Türkçeye adaptasyon yapmış. :)

@destere @Çiğdem- @cookies @mrt-06
arapçasını söyleyen kız kırk gün kırk gece söylesin izlemekten veya dinlemekten bıkmam :) yani arapçası senin erkinle @Bully nin alturpunu ona katlar :))

Son düzenleme:
Bu haftaki şarkımız 90'ların unutulmaz Mirkelam klasiklerinden biri olan ve hareketli ritmiyle bir döneme damgasını vuran Kaprislisin Sevgilim. :)

60-70-80-90 puan bekliyorum herkesten. :A

Recap: 0.23-1.23

@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

vıyy forumdan soğudum :)

neyse tek kız kaldığı için sonuncu olmaz en azından :)

Bu haftaki şarkımız 90'ların unutulmaz Mirkelam klasiklerinden biri olan ve hareketli ritmiyle bir döneme damgasını vuran Kaprislisin Sevgilim. :)

60-70-80-90 puan bekliyorum herkesten. :A

Recap: 0.23-1.23

başta 90-60-90 mı diyordu neydi o kısmı berbat olsada devamı yine idare eder :)

Ben neden her hafta sonlarda olduğumu anladım :A Böyle Mehmet Erdem, Emre Altuğ gibi kendi üretemeyip usta sanatçıların eserlerinden cover yapan şarkıcılar yüzünden Feridun Düzağaç'ın ve diğer şarkıcıların tamamen kendi emekleriyle ürettiği şarkılar gerilerde kalıyor sürekli :A

Ben neden her hafta sonlarda olduğumu anladım :A Böyle Mehmet Erdem, Emre Altuğ gibi kendi üretemeyip usta sanatçıların eserlerinden cover yapan şarkıcılar yüzünden Feridun Düzağaç'ın ve diğer şarkıcıların tamamen kendi emekleriyle ürettiği şarkılar gerilerde kalıyor sürekli :A
Biz coverla gelmesek bile senin Düzbitki'den bir cacık olmazdı :A

Kendi başarısızlığını başkalarına saldırarak örtmeye kalkma :A Zaten de bu son cover'ımdı, önümüzdeki haftadan itibaren kendi şarkılarımızla geleceğiz :A

Murat Dalkılıç diyor ki :
Hiç kimse dinlemiyor kalbin ne söylediğini
Kimse gerçeği duymuyor
Hayat yokuşlarında yalan savaşlarıyla
Kimse gerçeğini görmüyor

Yıllar sonra anıların üzülerek hatırlanacak
Pişmanlık ne kaderini ne de peşini bırakmayacak
Aşkın kor soğuk sularına kapılmayacak
O an bir daha yaşanmayacak

Gidecek yerim yok çalacak bir kapım yok
Anlarsın yalnız kaldın mı bu dünyada
Diyecek sözüm çok ama dinleyen yok
Yoruldum yalnız sevmekten yalan dünya
@Dosi @Bully @denizz19 @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira