Yüksek verdiysen geçmiş olsun, düşük verdiysen sürün inşallahKaç gece açıklıyorum. Hastayken bile görevimi aksatmıyorum. Ben gibisi zor😎
Yüksek verdiysen geçmiş olsun, düşük verdiysen sürün inşallahKaç gece açıklıyorum. Hastayken bile görevimi aksatmıyorum. Ben gibisi zor😎
tşşk ederim cnm oy vermeyen @Harunnn60 başkana işlem yapılıcak sonuclardan sonra ms görüşme odasında kellesi gidicekKaç gece açıklıyorum. Hastayken bile görevimi aksatmıyorum. Ben gibisi zor😎
Kaç gece açıklıyorum. Hastayken bile görevimi aksatmıyorum. Ben gibisi zor😎
Ayy yine mi fire vartşşk ederim cnm oy vermeyen @Harunnn60 başkana işlem yapılıcak sonuclardan sonra ms görüşme odasında kellesi gidicek
Yüksek verdiysen geçmiş olsun, düşük verdiysen sürün inşallah
@Harunnn60 @destere yi haklı çıakrtıyor bana ayoll bunun bedelini ödeyecek sonuclardan sonraAyy yine mi fire var
tşşk ederim cnm oy vermeyen @Harunnn60 başkana işlem yapılıcak sonuclardan sonra ms görüşme odasında kellesi gidicek
Gereken yapılıcak senin yararına olucakHastalığımı fırsat bilip aksatmıs. Hiç takmıyor seni.
Geçmiş olsun umut
Gereken yapılıcak senin yararına olucak
oyumu açıklayablirsin
@destere ona verdiği cezanın intikamını alır artık iyi fırsat geçti eline@Harunnn60 @destere yi haklı çıakrtıyor bana ayoll bunun bedelini ödeyecek sonuclardan sonra
Sağol. Eve geldim annem bakacak iyileşirim yakında
Şöyle bir düşündüm bana 1 verme yetkisi var o çatlasın
Ayıp ediyorsun kanka Kız @Çiğdem- oklavan işe yaramadı mı Efe üzerinde
aa bu zaten oy yollamıyor normalde haftaya juri kadrosundan şutlanıcakBende boykot ediyorum
Şutla zaten kara lekeyi unutayımaa bu zaten oy yollamıyor normalde haftaya juri kadrosundan şutlanıcak
Halbuki ne ittifak planlarım vardı Emre Kaya ile, bir Dın Dın yüzünden suya düştü @EFE UYSALaa bu zaten oy yollamıyor normalde haftaya juri kadrosundan şutlanıcak
SEN şarkı etkinliğine oy ver mustafa ceceli emre kayalar var sevdiğin şarkıcılara destek olŞutla zaten kara lekeyi unutayım