İyi puan verdiğimi hatırlıyorum yine ama sen maşallah hep düşük .ss@denizz19 sen nasıl buldun bonişimmm
İyi puan verdiğimi hatırlıyorum yine ama sen maşallah hep düşük .ss
Sonuçlar 21:00'da çokta çarpıcı sonuçlar var
biliyoruz zira kendisi çakma da olsa hürrem yüzüğü takarak sultan omaya hak kazandı :ama bursalı esma sultan da sultanlık alameti gösterirse seninkini deviririz giderGerçek Esma sultan budur, taklitlerinden kaçınınız.
Geçen hafta 6 vermiştin sanırım ben 12+vermiştim .ssBen mi Ferhat Göçer'e düşük veriyorum
Geçen hafta 6 vermiştin sanırım ben 12+vermiştim .ss
O ara Muhteşem Yüzyıl da gerçek bizdeydi reklamını yapmak için sultanımız takmıştır yüzüğü.biliyoruz zira kendisi çakma da olsa hürrem yüzüğü takarak sultan omaya hak kazandı :ama bursalı esma sultan da sultanlık alameti gösterirse seninkini deviririz gider
biliyoruz zira kendisi çakma da olsa hürrem yüzüğü takarak sultan omaya hak kazandı :ama bursalı esma sultan da sultanlık alameti gösterirse seninkini deviririz gider
Bu iyi verdiğin anlamına mı geliyor Ben Betül'e destek hep veririm karşılıklı olmazsa düşüredebilirim zamanla bu da CanTamam bu hafta ödeşmiş olacağız
@sokak sanati başkan hasta olmuş şuan gebermekle meşkul olduğundan oy açıklama görevi bana düşücek bu akşamdiziler beni bekliyor @Çiğdem- ben kayboluyorum üç beş saat umarım berbat başkanın @sokak sanati ve etkisiz eleman @Harunnn60 ile birlikte başarısız ve reytingsiz foktan bir proğram sunarsınız allah kahretsin sizi hadi byy
@sokak sanati başkan hasta olmuş şuan gebermekle meşkul olduğundan oy açıklama görevi bana düşücek bu akşam
neyseki tam zamanında hortladın ayollGözü olanın gözü çıksın. Nazara geldim
survivoru yine geçersiniz inşİstanbullu Gelin eşliğinde sonuç gecesi
neyseki tam zamanında hortladın ayoll