Aslında tercih oldukça fazla bulunuyor,ama haftalara şarkı dağılımını iyi planlamak daha iyi bakalım bu hafta nasıl olacakbu hafta biraz gerilerde kalıcaksın gibi ama vitesi düşürmen iyi olmuş strateji açısından
Aslında tercih oldukça fazla bulunuyor,ama haftalara şarkı dağılımını iyi planlamak daha iyi bakalım bu hafta nasıl olacakbu hafta biraz gerilerde kalıcaksın gibi ama vitesi düşürmen iyi olmuş strateji açısından
rafetin puan alması hosuma gitmiyordu şöyle diplere atalım seni ayollAslında tercih oldukça fazla bulunuyor,ama haftalara şarkı dağılımını iyi planlamak daha iyi bakalım bu hafta nasıl olacak
Yarışmadan kopmayalım da artık sıralamada rafet kaçta olsada birşey olmazrafetin puan alması hosuma gitmiyordu şöyle diplere atalım seni ayoll
hahha aa elenmessin merak etme bu sezonda seninde şansın var en iyi dereceni alabilirsin çeyrek final olabilir benceYarışmadan kopmayalım da artık sıralamada rafet kaçta olsada birşey olmaz
Çok fazla hedefim yok aslında,final olursa tabiki çok iyi olur ama çeyrek final dahi iyi olurhahha aa elenmessin merak etme bu sezonda seninde şansın var en iyi dereceni alabilirsin çeyrek final olabilir bence
Baya iddialı olmuş, sanırım final puanı alırsın bu hafta."Endum dere duzina
Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur
Ben da yeni başladum "
Recap: 00.05-01.00
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @berkann @xemrexxx @Mr.At
Hadi inşallah ancak nedense ben o kadar etki yaratacağını düşünmüyorumBaya iddialı olmuş, sanırım final puanı alırsın bu hafta.
Bu şarkı en bilindik şarkılarından yani yaratması lazım, hatta erken bile kullanıyor olabilirsin, bakalım neler olacakHadi inşallah ancak nedense ben o kadar etki yaratacağını düşünmüyorum
"Endum dere duzina
Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur
Ben da yeni başladum "
Recap: 00.05-01.00
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @berkann @xemrexxx @Mr.At
@OzaN @EFE UYSAL @Tolstoyevski @Mr.At @MasacRE- @dreamy
yarın 16:00 süre şarkılarınızı bekliyorum hem -5 ceza almamak için hemde oylamayı geçiktirmemek için geç kalmayınız
@OzaN @EFE UYSAL @Tolstoyevski @Mr.At @MasacRE- @dreamy
yarın 16:00 süre şarkılarınızı bekliyorum hem -5 ceza almamak için hemde oylamayı geçiktirmemek için geç kalmayınız
15.59'da göndereceğim, sonuçta süre dahilinde.
o küflenmiş oklavayı nerenden çıkardın ayoll@MasacRE- şarkısını belirlemişti ilkellikten kurtuluyor sanırım.
Kız ben yolladım ya dün akşam. sso küflenmiş oklavayı nerenden çıkardın ayoll
@MasacRE- nin belirlediği o şarkıyı bizde görebilsek keşke @sokak sanati
@Bully sende racap süreni yolla ayoll
o küflenmiş oklavayı nerenden çıkardın ayoll
@MasacRE- nin belirlediği o şarkıyı bizde görebilsek keşke @sokak sanati
@Bully sende racap süreni yolla ayoll
aaa tamam şimdi gördüm kutudada görmemişim zaten altına paylastınmı demişim sende konuda payalstım demişsin kutuda gözümden kaçmısKız ben yolladım ya dün akşam. ss
Ben sana recapsız şarkı atmadım ki hiç bugüne kadar Konuda paylaşmadığımı sandığın için boşta bulundun sanırımaaa tamam şimdi gördüm kutudada görmemişim zaten altına paylastınmı demişim sende konuda payalstım demişsin kutuda gözümden kaçmıs
hahah evet dalgınlığıma gelmiş sanırımBen sana recapsız şarkı atmadım ki hiç bugüne kadar Konuda paylaşmadığımı sandığın için boşta bulundun sanırım