MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

2011 yılına ait hareketli ama romantik bir parçamız, beğeneceğinizi düşünüyorum efenim :A
muzik icimi kipir kipir edip dans etmeme vesile olursa dusunuruz birseyler :A

Çağla Şikel'le boşandıklarına göre şarkının da bir hükmü kalmamıştır gönül rahatlığıyla 1 verebilirsiniz arkadaşlar :A

Salla gitsin şunu yaa ne tribine katlanıyoruz.:A Ayrıca konuda döven sensin şimdi de bize atar yapıyorsun. Sense iki taraflı oynuyorsun hee.:A
biz hogathayla dövüşürüz sevişiriz sanane pis sokak kedisi :)
hem sense diye yazılmaz sen ise demen lazımdı sense diyince sense8 aklıma geldi yine kafam riley e gitti :) ikinci sezonu ne zaman başlayacaktı :)

biz hogathayla dövüşürüz sevişiriz sanane pis sokak kedisi :)
hem sense diye yazılmaz sen ise demen lazımdı sense diyince sense8 aklıma geldi yine kafam riley e gitti :) ikinci sezonu ne zaman başlayacaktı :)

Kediler nankördür kedi deme bence çünkü hiç nankör biri değilim.:))

Bende Kala ile Wolfgang'u hatırladım. Ne muazzam bir çift.:bhr:

Kediler nankördür kedi deme bence çünkü hiç nankör biri değilim.:))

Bende Kala ile Wolfgang'u hatırladım. Ne muazzam bir çift.:bhr:
wolgang biraz daha usturuplı giyinip kızın önünde dalbaşak dolaşmasa bende çifte saygı duyacağımda yalnız wolfgang sıpasına güvenimiz yok :)

ben @destere yi herzaman kendi haline bırakıyorum ayoll nasılsa dönüp dolasıp kürkçü dükkanına dönüyor :A :A :A
en iyisini yapıyorsun keşke kürkçü dükkanına dönerken yanıma aldığım üç beş kumayıda kabul etsen nolurdu ? :))

wolgang biraz daha usturuplı giyinip kızın önünde dalbaşak dolaşmasa bende çifte saygı duyacağımda yalnız wolfgang sıpasına güvenimiz yok :)

en iyisini yapıyorsun keşke kürkçü dükkanına dönerken yanıma aldığım üç beş kumayıda kabul etsen nolurdu ? :))

Hoşuna gidiyor galiba.:A

şarkıları yapmaya baslayacam bu akşam bu şarkıyla yarışıyorsun değilmi değiştiricekmisin :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961