- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
muzik icimi kipir kipir edip dans etmeme vesile olursa dusunuruz birseyler2011 yılına ait hareketli ama romantik bir parçamız, beğeneceğinizi düşünüyorum efenim
muzik icimi kipir kipir edip dans etmeme vesile olursa dusunuruz birseyler2011 yılına ait hareketli ama romantik bir parçamız, beğeneceğinizi düşünüyorum efenim
hahahha ben dokunmadım bile @Harunnn60 dövdü ayoll herşey planlı şimdi @destere ye emine gibi destek olabilirimSalla gitsin şunu yaa ne tribine katlanıyoruz. Ayrıca konuda döven sensin şimdi de bize atar yapıyorsun. Sense iki taraflı oynuyorsun hee.
hahahha ben dokunmadım bile @Harunnn60 dövdü ayoll herşey planlı şimdi @destere ye emine gibi destek olabilirim
ay sen ne kadar gözüme hoş göründün birden hogatha )aaa çok uğraşma @destere ile ayoll hem o sizin üstadınız sayılır emekli olan öyle oluyordu galiba
Bu hafta, Emre Altuğ'un Çağla Şikel için yazdığı "Tek Aşkım" şarkısıyla karşınızdayız. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
biz hogathayla dövüşürüz sevişiriz sanane pis sokak kedisiSalla gitsin şunu yaa ne tribine katlanıyoruz. Ayrıca konuda döven sensin şimdi de bize atar yapıyorsun. Sense iki taraflı oynuyorsun hee.
Adamın hayatında şu an biri var mı yok, demek ki şarkı geçerliliğini koruyorÇağla Şikel'le boşandıklarına göre şarkının da bir hükmü kalmamıştır gönül rahatlığıyla 1 verebilirsiniz arkadaşlar
Sende destere elden gidince Emine oldun hemen. Iyy kendin o sümüklüye benzettin.
ben @destere yi herzaman kendi haline bırakıyorum ayoll nasılsa dönüp dolasıp kürkçü dükkanına dönüyoray sen ne kadar gözüme hoş göründün birden hogatha )
biz hogathayla dövüşürüz sevişiriz sanane pis sokak kedisi
hem sense diye yazılmaz sen ise demen lazımdı sense diyince sense8 aklıma geldi yine kafam riley e gitti ikinci sezonu ne zaman başlayacaktı
Tek aşkım demiş boşanmış olmadı bu Emre bey bizimle değilsinizAdamın hayatında şu an biri var mı yok, demek ki şarkı geçerliliğini koruyor
ben @destere yi herzaman kendi haline bırakıyorum ayoll nasılsa dönüp dolasıp kürkçü dükkanına dönüyor
wolgang biraz daha usturuplı giyinip kızın önünde dalbaşak dolaşmasa bende çifte saygı duyacağımda yalnız wolfgang sıpasına güvenimiz yokKediler nankördür kedi deme bence çünkü hiç nankör biri değilim.)
Bende Kala ile Wolfgang'u hatırladım. Ne muazzam bir çift.
en iyisini yapıyorsun keşke kürkçü dükkanına dönerken yanıma aldığım üç beş kumayıda kabul etsen nolurdu ? )ben @destere yi herzaman kendi haline bırakıyorum ayoll nasılsa dönüp dolasıp kürkçü dükkanına dönüyor
wolgang biraz daha usturuplı giyinip kızın önünde dalbaşak dolaşmasa bende çifte saygı duyacağımda yalnız wolfgang sıpasına güvenimiz yok
en iyisini yapıyorsun keşke kürkçü dükkanına dönerken yanıma aldığım üç beş kumayıda kabul etsen nolurdu ? )
Belki hala aşık ne biliyon Evlilik yürütmek başka, aşk başkaTek aşkım demiş boşanmış olmadı bu Emre bey bizimle değilsiniz
Kızın mı vardı senin?? 😱
şarkıları yapmaya baslayacam bu akşam bu şarkıyla yarışıyorsun değilmi değiştiricekmisinrecap: 2:05-3:05
bu hafta direniyorum şarkısı ile karşınızdayız tüm yarışmacılara başarılar
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @OzaN
@denizz19 @ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @cevaa @Maskeli Fedai @Dosi
@BesaleT @tolgab @Sherlock @FaJi @soo @berkann
Şimdi değiştiriyorumşarkıları yapmaya baslayacam bu akşam bu şarkıyla yarışıyorsun değilmi değiştiricekmisin
aa tamam bekliyoruz yeni şarkınıŞimdi değiştiriyorum
bu hafta biraz gerilerde kalıcaksın gibi ama vitesi düşürmen iyi olmuş strateji açısındanrecap: 0:25-1:31
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @OzaN
@denizz19 @Çiğdem- @ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @cevaa @Maskeli Fedai @Dosi @BesaleT @tolgab @Sherlock @FaJi @soo @berkann