Güldürdün atmadığına şaşırdım, demek ki cidden beğenmişsin Klipteki kızları nasıl buldunidare eder
Güldürdün atmadığına şaşırdım, demek ki cidden beğenmişsin Klipteki kızları nasıl buldunidare eder
Yarina dinlerim. Galiba hic dinlemedim. Bakalim nasil birşeyBu hafta, Emre Altuğ'un Çağla Şikel için yazdığı "Tek Aşkım" şarkısıyla karşınızdayız. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Efendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen şarkı
Ağlama Değmez Hayat
@destere @Bully@sokak sanati@Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
gökçe harika ama şarkı pek içime sinmedi neyse gece sakin kafayla dinlersem belki bir yerden yakalarım yeşil ışığı
işte ordan bişeyler kazanıyor klip yani kızları çıksan yine gülmekten ölecektimGüldürdün atmadığına şaşırdım, demek ki cidden beğenmişsin Klipteki kızları nasıl buldun
Diğeri bence de güzeldi ama çok olumsuz yorum alınca değiştirme kararı aldım. :/Evet harcadın diğeride güzeldi
ALO da güzeldi bence.ama değmiş yani hem alodan daha kaliteli beşyüz şarkısı var zeki amcamızın gidip içlerinde en dandik aloyu yakalamakta büyük başarıydı
2011 yılına ait hareketli ama romantik bir parçamız, beğeneceğinizi düşünüyorum efenimYarina dinlerim. Galiba hic dinlemedim. Bakalim nasil birşey
seninki nerde ? sanırım artık klip yayınlamaya yüzün tutmuyor ama haklısın o oğlanın neresini parlatsan yine dökülecekSonunda bildiğim bir şarkısı.
la diretme işte alo berbattı ilk defa güzel bir karar verip döndün kötüden, hala alo diyorDiğeri bence de güzeldi ama çok olumsuz yorum alınca değiştirme kararı aldım. :/
ALO da güzeldi bence.
Yarın göndericem.seninki nerde ? sanırım artık klip yayınlamaya yüzün tutmuyor ama haklısın o oğlanın neresini parlatsan yine dökülecek
la diretme işte alo berbattı ilk defa güzel bir karar verip döndün kötüden, hala alo diyor
ne diyim yani aksi bir söylem aşkımıza hakaret olurdu yok bendemi abla niyetiyle bakıyorum deseydim sevineceğine birde çemkiriyorsun hogathaahh gözlerim yaşardı vlla ama şu aşşağıdakı mesajı yazmazsa olmaz ayoll illa bir fok balıklığı yapıp içine edicek romantizim
ben abla gözüyle bakmıyorum pis niyetle bakıyorum hogathaya
arada bir unut göndermeyi şok olalım )Yarın göndericem.
İyi bari oy kullan geçen de harika dedin dedin oy göndermemişsin.seninki nerde ? sanırım artık klip yayınlamaya yüzün tutmuyor ama haklısın o oğlanın neresini parlatsan yine dökülecek
la diretme işte alo berbattı ilk defa güzel bir karar verip döndün kötüden, hala alo diyor
lafa tutuyorsunuz beni sonra klavye üstünde horlamaya başlıyorum öyle kaçırıyoruz oylamayıİyi bari oy kullan geçen de harika dedin dedin oy göndermemişsin.
Güzel seçim severek dinlerdim01:25-02:15
Vites artirma vakti.
Etiketi biri benim yerime yaparsa cok makbule gecer.
hahahah sevgi dolu bakıyorum deseydin @sokak sanatine diyim yani aksi bir söylem aşkımıza hakaret olurdu yok bendemi abla niyetiyle bakıyorum deseydim sevineceğine birde çemkiriyorsun hogatha
arada bir unut göndermeyi şok olalım )
hahahah sevgi dolu bakıyorum deseydin @sokak sanati
ama ondan önceki nokta atışından dolayı affettim
seninki nerde ? sanırım artık klip yayınlamaya yüzün tutmuyor ama haklısın o oğlanın neresini parlatsan yine dökülecek
hhahah desterenin tekrar gözüne girdin değişiklikle cnm iyi yaptın zeki beyin çok şarkısı var başka iyi şarkılar yine bulunurİyi bari oy kullan geçen de harika dedin dedin oy göndermemişsin.
sevgi dolu yerine aslında bir ara sevişiyoruz diyecektim ama sonra dedim bu kadar duygu yoğunluğunu @mrt-06 le yaşıyorduk hogathaya bunu söylesem olmaz dedim en iyisi değişik bir iltifat yapayım dedimhahahah sevgi dolu bakıyorum deseydin @sokak sanati
ama ondan önceki nokta atışından dolayı affettim
makbule daha geçmeden betülü incelemeye aldık )01:25-02:15
Vites artirma vakti.
Etiketi biri benim yerime yaparsa cok makbule gecer.
ilk haftaki çakma mozartla sıvamıştın yarışmayı artık senin toramanın şarkılarına yoğunlaşamıyorumYavaş yavaş taşları yerine oturtuyoruz Bu hafta dünya düz mü yuvarlak mı tartışmalarından uzaklaşarak "Dünya Dönüyor" diyoruz
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @Bully @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At