Hayır bu şarkıdır ben recap olarak kendim yapıyorum @Çiğdem- ablama yük olmamak için.bu ne la alo reklamını şarkı diye bize yutturmaya çalışmışsın
berbat
Hayır bu şarkıdır ben recap olarak kendim yapıyorum @Çiğdem- ablama yük olmamak için.bu ne la alo reklamını şarkı diye bize yutturmaya çalışmışsın
berbat
pırıl pırıl ve alo dünyası sipariş üzerine yazılan şarkılarda duygu sıfırdır yani kendi ayaklarına kurşun sıkmışsın bu haftaHayır bu şarkıdır ben recap olarak kendim yapıyorum @Çiğdem- ablama yük olmamak için.
Emrini pardon ricani yerine getirdim tatlı belamŞarkımı yenileme kararı aldım yeni bir planla geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin iddialı dizisi "Adı Efsane"de de çalan 'Kızım' ile gelmeye karar verdim. Özellikle dizinin izleyicilerinden de yüksek oylar bekliyorum.
@mrt-06 @Bully @mesmeso61 @vadikızı @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @Dosi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab
Aşkım benide en başa etiketlermiş
Ayy hiçbir şey beğenmiyorsun sendebu ne la alo reklamını şarkı diye bize yutturmaya çalışmışsın
berbat
Sen sanki şuan burdamisin işim çok bu aralar
şarkıcını değiş selenayla gel hele ? beğenmeyen aha böyle olsunAyy hiçbir şey beğenmiyorsun sende
Aynı bunu yaptı nabayım
fena değil gibi karar veremedim
Murat Dalkılıç diyor ki :
Ne sende ne bende bitmez gurur
Affetsem dön desem bile yolumda durur
Küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur
Her büyük depremde taşlar yerini bulur
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi yeniden yeniden yeniden
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi ümitler kuru
Dönmem geri dönmem
Bu aşk ile yaşayamam
Hani biz bize yeterdik
Her zoru yenerdik
Yalan, bir benim kalan
@Dosi @Bully @denizz19 @mesmeso61 @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab
Ben de banlandı sandım.
@sokak sanati
dalkılçığı kafese kapatmışlar umarım bir daha kafes açılmazda hayvanat bahçesinde geçirir bundan sonraki sanat hayatını
bzim aramıza ne harunlar ne codminler girmeye çalıştıd boşuna çaba sarfettiler çünkü kız bana aşık yani ben her türlü bu savaşımda avantajlıyım
rican kabul edilmedi malesefSelim beycim şarkıcımla uğraşmayınız rica edicim
seni başkanlıktan şutlasa ben hogathayı daha çok seveceğimBen destekliyorum sizi biz mutluluktan yanayız kötü değiliz.
Yarişma gibi bir hevesim olsaydi Helena ile gelirdimrican kabul edilmedi malesef
seni başkanlıktan şutlasa ben hogathayı daha çok seveceğim
ay sanki ben itiraz etmişimde benden alıntı yapmış hain isveçliYarişma gibi bir hevesim olsaydi Helena ile gelirdim
rican kabul edilmedi malesef
seni başkanlıktan şutlasa ben hogathayı daha çok seveceğim
zaten kızı yem olarak görmedimki hiç o benim kıymetlim yaniSana iyilik yaramaz bende Çiğdem'i sana yem etmem artık.)
Yok ben sana sadece fikrimi belirtmek için en sonki mesajini alinti yaptim. Hain demiyelim artik mosi yok unutmaay sanki ben itiraz etmişimde benden alıntı yapmış hain isveçli
zaten kızı yem olarak görmedimki hiç o benim kıymetlim yani
pardon eski günlerin hatrına hain demişim bir an evet bende sandımki @vadikızı na cevap verirken yanlışlıkla benden alıntı yaptın sandımYok ben sana sadece fikrimi belirtmek için en sonki mesajini alinti yaptim. Hain demiyelim artik mosi yok unutma
ben abla gözüyle bakmıyorum pis niyetle bakıyorum hogathayaBizimde forumda en sevdiğimiz ablamız kıymetlimiz. Ama sen değilsin o yüzden sana 2 beden büyük gelir bu kıymet.