MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

@mesmeso61 oyları
3 Zeki Müren Rüyalarda Buluşuruz
14 Mirkelam - Asuman Pansuman
1 Emre Kaya - Toz
12 Emre Altuğ - Birde Bana Sor
13 Ferhat Göçer - Sarıl Bana
6 Betül Demir - Karaağaç
7 Gökçe - Çık Hayatımdan
15 Ayse Hatun Önal - Güm Güm
10 Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba
8 Gökhan Tepe - Gelsen de Anlatsam
9 Mehmet Erdem - Kimse Bilmez
4 Feridun Düzağaç - Nadas
5 Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
2 Aşık Veysel - Bir Seher Vakti
11 Erkin Koray - Anma Arkadaş

Tamamen müziğe oy verdim. Alınanlar anten taksın yada Rrrrr diye sanki ısıracakmış gibi r'ler bastıran Zeki Müren'ı değiştirsin.😉))

@mesmeso61 çok teşekkürler, ilk haftaya oranla muazzam bir yükseliş olmuş :D

@sokak sanati Saol canım :A Elenirsin dedin, sonra nakaratı kötü dedin, en düşük değil en azından. Yarışma boyunca en düşükler belli gibi zaten, bari bir hafta birine daha yüksek ver de azıcık adil olursun :F

Koskoca sanat güneşine Türkçeyi en iyi kullanan sanatçının dil kullanımını eleştirmek? Ciddi misin. :)

@dosimosi oyları
16 Rafet El Roman ( gecen senenin Sibel Cani yani ilk 3 herzaman garanti ve favorilerimden)
15 Erkin Koray (harika, ikinci haftadan böyleyse ozaman yolun cok ama cok acik :D)
14 Ferhat Göçer
13 Emre Kaya (Yine yarisma sayesinde tanidigim birisi, ikinci bir Gökhan olacakmi acaba :D cokta yakisikli ve sözleride kendisi yaziyor :A )
12 Zeki Müren ( ah su rüyalar ve hayallerimizde olmazsa bu hayat cekilmez :D )
11 Betül Demir
10 Emre Altuğ (cift puani kaptin yinede )
9 Gökhan Tepe
8 Murat Dalkılıç
7 Aşık Veysel
6 Feridun Düzağaç (hala iyi sarkilarini umutla beklemekteyim)
5 Mehmet Erdem
4 Mirkelam (begendigim bir sanatci ama bu sarkiyi sevmiyorum pek)
3 Gökçe
2 Ayşe Hatun Önal (hic sevmiyorum bunu ama yinede 1 vermedim sarkinin melodisi hosuma gitti biraz :D )
1 Kazım Koyuncu

@sokak sanati Saol canım :A Elenirsin dedin, sonra nakaratı kötü dedin, en düşük değil en azından. Yarışma boyunca en düşükler belli gibi zaten, bari bir hafta birine daha yüksek ver de azıcık adil olursun :F

Sen kaşınıyorsun galiba.:A

Şöyle söylim geldiğimden beri bana em çok yüklenen 3 isimden biri olan Billy kane'e 2 haftadır tam puan, hiç bir zaman bana iyi puan vermeyen vadikızına yüksek puan veriyorum. Tamamen müziğe oy verdiğim ortada. Eleştiri kabul etmiyorum.😉