MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

@vadikızı oyları
15.Ferhat Göçer - Sarıl Bana
14.Emre Kaya Toz
13.Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
12.Gökhan Tepe - Gelsen de Anlatsam
11.Betül demir karaağaç
10.Zeki Müren Rüyalarda Buluşuruz
9.Emre Altuğ - Birde Bana Sor
8.Erkin Koray - Anma Arkadaş
7.Mehmet Erdem - Kimse Bilmez
6.Gökçe-Çık hayatımdan
5.Kazım koyuncu Ayrılık şarkısı
4.Feridun Düzağaç - Nadas
3.Aşık veysel-bir seher vakti
2.Mirkelam - Asuman Pansuman
1.Ayse Hatun Önal - Güm Güm
Teşekkürler ablacım. :bhr: @vadikızı

@Dosi beğendim puanımı, çok teşekkürler arkadaşım :Z
Bi zahmet begen tabi :A @MayısKralı nin sanatcisiyla cok arada kaldim ve 11 puani son anda o aldi :D haftaya ayni performansi bekleme çunku bu sene sanatcin zevkime göre değil :A

@Dosi daha iyi beklerdim :A çok teşekkürler aşk kuşum :A
Yok artik gözün doysun :A elbet bir gün ikincilik yada birincilik tadarsın belki çünkü var beğendiğim şarkıları :)

Eski dönem müziğini sevmiyorum deyip Erkin Koray'ı sonuna kadar destekliyorum demek nasıl bir tezatlıktır. :F

Bi zahmet begen tabi :A @MayısKralı nin sanatcisiyla cok arada kaldim.ve 11 puani.son anda o.aldi :D haftaya ayni performansi bekleme çunku bu sene sanatcin zevkimr göre değil :A

Yok artik gözün doysun :A elbet bir gün ikincilik yada birincilik tadarsın belki çünkü var beğendiğim şarkıları :)
Gözüm hiç doymuyor karnım aç :A

Bi zahmet begen tabi :A @MayısKralı nin sanatcisiyla cok arada kaldim ve 11 puani son anda o aldi :D haftaya ayni performansi bekleme çunku bu sene sanatcin zevkimr göre değil :A

CANIN SAOLSUN :A

Betül Demir, Emre Kaya daha yükselmeli.:( Mirkelam'a tebrikler. Resmen efsane.:Z
@destere ye ceza düşünücez @Harunnn60 başkanlar ceza listesi olusturun :A

@ozmoturk oyları
15 Ayşe Hatun Önal
14 Rafet El Roman
13 Mirkelam
12 Murat Dalkılıç
11 Betül Demir
10 Emre Altuğ
9 Ferhat Göçer
8 Aşık Veysel
7 Gökhan Tepe
6 Emre Kaya
5 Zeki Müren
4 Erkin Koray
3 Mehmet Erdem
2 Feridun Düzağaç
1 Kazım Koyuncu

@destere ye ceza düşünücez @Harunnn60 başkanlar ceza listesi olusturun :A

@ozmoturk oyları
15 Ayşe Hatun Önal
14 Rafet El Roman
13 Mirkelam
12 Murat Dalkılıç
11 Betül Demir
10 Emre Altuğ
9 Ferhat Göçer
8 Aşık Veysel
7 Gökhan Tepe
6 Emre Kaya
5 Zeki Müren
4 Erkin Koray
3 Mehmet Erdem
2 Feridun Düzağaç
1 Kazım Koyuncu
Aynı puanı verişmişiz. :A @ozmoturk

Erkin Koray ile Zeki Müren'in tarzını aynı girmek nasıl bir tezatlık.ikisi farklı kulvar. Arabesk, TSM sevmem ama Rock hoşuma gider. Bu kadar basit açıklama. Rock ve Caz her dönem aynı etkiyi veren müzik tarzlarıdır.😉

@ozmoturk, yine çok iyi teşekkürler :Z

Ben de biraz yükselttim seni, diğerleri kozlarını harcamaya bırakırsa daha da iyi alacaksın inşallah :A

YGS açıklanacak bir yandan sayfayı yeniliyorum bir yandan şarkıları dinliyorum. Çok stresli bir oylama. Zaten şarkıların çoğuna aynı puanı verdim. (dinlerken kendim 10'luk sisteme göre puanlıyorum, daha sonra sıralıyorum.)

geliyor :A :A :A