Akşamdan beri bağırış çağırış yeter. Bu dizi ağır dramda Karagülü bile solladı ya pes.
Tv ile aynı odadamısın sen
Akşamdan beri bağırış çağırış yeter. Bu dizi ağır dramda Karagülü bile solladı ya pes.
Yokta o kadar çok bağırarak ağlıyorlar ki ses geliyor.ssTv ile aynı odadamısın sen
Yokta o kadar çok bağırarak ağlıyorlar ki ses geliyor.ss
Boğazları şişecek.ss
Klasik Annem annem şarkısını da çaldılar tam oldu.@Harunnn60 annesi öldü kızın Ne yapsın gülsün mü .ss
Olmamış sayını da arttırayım da gör .ss Babam şarkısını mı çalsınlar pis herif kaybol dalarım sanaKlasik Annem annem şarkısını da çaldılar tam oldu.
İyi seyirler.Olmamış sayını da arttırayım da gör .ss Babam şarkısını mı çalsınlar pis herif kaybol dalarım sana
Yine bağırış geldi tövbe yarabbim.Cenazemiz var dalga geç sen
Sen de Annem izliyor bahanesiyle izliyon sorsam her şeyi anlatırsın bundan sonra seni de etiket yapayım ben içerden ses geliyor ayağına yalan atıyonYine bağırış geldi tövbe yarabbim.
Su içmeye giderken filan bakıyorum o kadar bağırma olunca savaş çıktı zannettim.Sen de Annem izliyor bahanesiyle izliyon sorsam her şeyi anlatırsın bundan sonra seni de etiket yapayım ben içerden ses geliyor ayağına yalan atıyon
Su içmeye sürekli gidiyon belli ki malum kurak mevsimlerdeyizSu içmeye giderken filan bakıyorum o kadar bağırma olunca savaş çıktı zannettim.
Size daha çok çektireceğizSonunda bu lanet diziden kurtuluyoruz
Anan yaşında karı terbiyesiz herif.@xemrexxx @destere oha bu kadın nasıl Mesude bildiğin genç ve çıtır çıkmış naptın @denizz19 ben @xemrexxx @destere @Doğu @mrt-06 @DarkLeqenD @Harunnn60 @Yakamoz-Asi @Bully @turkuazz ve nice erkek arkadaşların beğenmesi ve @Çiğdem- @vadikızı gibi kem gözlerin disslemesi için mi bu fotoyu koydun Aaa çok güzel bu arada
Ne var be gayet hoş çıkmış kadın 10 yıl önceki hali falan heraldeAnan yaşında karı terbiyesiz herif.
Mesude zaten güzel bir kadındıNe var be gayet hoş çıkmış kadın 10 yıl önceki hali falan heralde
Dizide adeta çirkinellaydıMesude zaten güzel bir kadındı