Kırgın Çiçekler'de Şok Ayrılık!

çocuk okul için forumu bırakıcaktı aslında özen gösteriyor ama bizim ısrarımızla bırakamadı bizi :bhr: aa birde @Bully la bizim gece sıhbetlerimiz meşhurdur :A :A :A
Evet gidemedik, okulu bitirme stresine rağmen buralardayız sizler için :A

Ben zaten gececiyim yani erkenden uyuyamam sabah saat 7'de kalkacak olsam bile :D Sen kafana göre uyanıyorsun oh mis :A

Benim gececi olmama sebeptir kendisi zaten :A az sabahlamadim onun yüzünden :A

Simdi bana inek demiş oldun
Gececi olmak iyidir :A

Demedim öyle bir şey :A

Ben zaten gececiyim yani erkenden uyuyamam sabah saat 7'de kalkacak olsam bile :D Sen kafana göre uyanıyorsun oh mis :A
Bugün bende dozunu kaçirdim yarin erken kalkacam ve spor malum yoracak beni :A bir ara 1 buçuk saat mola var. Öğretmenler odasindaki koltukta rahat. Kimsenin gelmeyecegini bilsem yatardim :A artik eve gelene kadar dayanacağim

Dedin işte :D ona getirdin neyse.
Gececi olmak sakincali denge bozuyor insanda :D

aaa benidme bir sınırım var annem 12 den sonraya bırakmıyor ayoll uyanmazsam kendisi akldırır 12 de :A aa eskiden 11 12 civarları uyurdum çok erken ve 12 saat falan uyumus olurdum 12 kadar ama şimdi geç yattığımdan en fazla 7 saat uyuyorum bende ama değiyor tabi :A :A :A

Bugün bende dozunu kaçirdim yarin erken kalkacam ve spor malum yoracak beni :A bir ara 1 buçuk saat mola var. Öğretmenler odasindaki koltukta rahat. Kimsenin gelmeyecegini bilsem yatardim :A artik eve gelene kadar dayanacağim

Dedin işte :D ona getirdin neyse.
Gececi olmak sakincali denge bozuyor insanda :D
Erkenden gidip yatabilirdin, bugün de ben tutmadım ya seni :A Forum tatlı geldi tabii bırakamadın :A

Erkenden gidip yatabilirdin, bugün de ben tutmadım ya seni :A Forum tatlı geldi tabii bırakamadın :A
Aa bugun hep senle konustum ben. Sen tuttun tabiki :D 80% senle yazistim ben :) daha bildirimlere bile bakmadimda gerci hepsi MS dendi galiba :D bide beni özleyen arkadaslar sağolsun Öm de yazmislar onlara cevap yazdim :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking