Kırgın Çiçekler'de Şok Ayrılık!

Bu nasıl bir dizidir her hafta birisi ölüyor(!) :F Bir hafta biri ölüyor bir hafta biri sakat kalıyor bir hafta biri bulduğu tümsekten atlıyor. :F Ben böyle bir ütopyada yaşasam valla kendi boğazımı sıkıp kendimi öldürürdüm. Ranga ranga. :A

Bu nasıl bir saçmalıktır her hafta birisi ölüyor(!) :F Bir hafta biri ölüyor bir hafta biri sakat kalıyor bir hafta biri bulduğu tümsekten atlıyor. :F Ben böyle bir ütopyada yaşasam valla kendi boğazımı sıkıp kendimi öldürürdüm. Ranga ranga. :A
Hmm demek öyle :)

kırgın çiçekler daha başlamadan tanıtım fragmanında eylülün kardeşi bir tabut basında ağlıyordu ayol hatta 2.sezon başlamadan konuda konuşmuştuk acaba kim ölüyor diye sonunda cevap buldu mesudeymiş :A amann kemalim değilmiş yani :Z @DarkLeqenD

kırgın çiçekler daha başlamadan tanıtım fragmanında eylülün kardeşi bir tabut basında ağlıyordu ayol hatta 2.sezon başlamadan konuda konuşmuştuk acaba kim ölüyor diye sonunda cevap buldu mesudeymiş :A amann kemalim değilmiş yani :Z @DarkLeqenD
GECECI OLDUN IYICE millet uyumaya gidiyor sen daha yeni yeni konulara daliyon :A

Bende tam tersi oldum :D Malum çalışıyoruz :D
Ögrenciykende gececiydim ama sadece derse odaklanirdim @Bully nin öğrenci olduğundan şüpheliyim oyüzden :A
Ben inek bir öğrenci değilimdir sadece sınav zamanları kampa girerim onun dışında rahatıma bakarım :A

Ben inek bir öğrenci değilimdir sadece sınav zamanları kampa girerim onun dışında rahatıma bakarım :A
Bende tam tersi oldum :D Malum çalışıyoruz :D
Ögrenciykende gececiydim ama sadece derse odaklanirdim @Bully nin öğrenci olduğundan şüpheliyim oyüzden :A
çocuk okul için forumu bırakıcaktı aslında özen gösteriyor ama bizim ısrarımızla bırakamadı bizi :bhr: aa birde @Bully la bizim gece sıhbetlerimiz meşhurdur :A :A :A