Dizide çünkü o yönde makyaj yapılıyorduDizide adeta çirkinellaydı
Dizide çünkü o yönde makyaj yapılıyorduDizide adeta çirkinellaydı
Camel biraz aptalmış bu kadın Eylulden guzelDizide çünkü o yönde makyaj yapılıyordu
Hmm demek öyleBu nasıl bir saçmalıktır her hafta birisi ölüyor(!) Bir hafta biri ölüyor bir hafta biri sakat kalıyor bir hafta biri bulduğu tümsekten atlıyor. Ben böyle bir ütopyada yaşasam valla kendi boğazımı sıkıp kendimi öldürürdüm. Ranga ranga.
Suçlusun diye olmasınSen dis atsan da ben sana hep gül atıyorum.
Ne güzel cuk yapıştırdım lafıHaha nihayet anladin beni
Ben mevzuyu konuyu okumadim.sadece etiketine baktimNe güzel cuk yapıştırdım lafı
Kırgın Çiçeklerime saçma demişti arkadaşBen mevzuyu konuyu okumadim.sadece etiketine baktim
GECECI OLDUN IYICE millet uyumaya gidiyor sen daha yeni yeni konulara daliyonkırgın çiçekler daha başlamadan tanıtım fragmanında eylülün kardeşi bir tabut basında ağlıyordu ayol hatta 2.sezon başlamadan konuda konuşmuştuk acaba kim ölüyor diye sonunda cevap buldu mesudeymiş amann kemalim değilmiş yani @DarkLeqenD
hahah aa evet eskiden erken yatardım şimdi geceleri takılıyorumGECECI OLDUN IYICE millet uyumaya gidiyor sen daha yeni yeni konulara daliyon
Bende tam tersi oldum Malum çalışıyoruzhahah aa evet eskiden erken yatardım şimdi geceleri takılıyorum
Ben inek bir öğrenci değilimdir sadece sınav zamanları kampa girerim onun dışında rahatıma bakarımBende tam tersi oldum Malum çalışıyoruz
Ögrenciykende gececiydim ama sadece derse odaklanirdim @Bully nin öğrenci olduğundan şüpheliyim oyüzden
Ben inek bir öğrenci değilimdir sadece sınav zamanları kampa girerim onun dışında rahatıma bakarım
çocuk okul için forumu bırakıcaktı aslında özen gösteriyor ama bizim ısrarımızla bırakamadı bizi aa birde @Bully la bizim gece sıhbetlerimiz meşhurdurBende tam tersi oldum Malum çalışıyoruz
Ögrenciykende gececiydim ama sadece derse odaklanirdim @Bully nin öğrenci olduğundan şüpheliyim oyüzden
Benim gececi olmama sebeptir kendisi zaten az sabahlamadim onun yüzündençocuk okul için forumu bırakıcaktı aslında özen gösteriyor ama bizim ısrarımızla bırakamadı bizi aa birde @Bully la bizim gece sıhbetlerimiz meşhurdur
Simdi bana inek demiş oldunBen inek bir öğrenci değilimdir sadece sınav zamanları kampa girerim onun dışında rahatıma bakarım