Ozaman hafta sonu inşallah
Ozaman hafta sonu inşallah
O dediklerim favorim degil sadece gonülulerde sevdiklerim yoksa benim 3 favorim varBenim belli tek Favorim Swordsman Adem![]()
BiliyorumYarın eleme gecesi var![]()
Acun hiç bakmıyo Ademeİnşallah dünde zorlayacak bir oyun değildi acıdan kıvrandı adam bugün biraz daha iyi olmuştur inşallah![]()
La geçen sene Semih'in etmediği kavga kalmadı kızlarla da dalaştı dedikodularını da yaptı arkalarından da konuştu onu niye destekledin o zaman?Ama yumuşak kız kıza kavga ederler dedikodu yaparlar Gökhana hançer vurur erkek düşmanı kesilir![]()
Biliyorum Furkan ve Sema out Adem inO dediklerim favorim degil sadece gonülulerde sevdiklerim yoksa benim 3 favorim varAdem Furkan ve Sema
Biliyorum![]()
Acun hiç bakmıyo Ademe![]()
Ettiği kavgalar erkeklerleydi Zaferi şutladı bu sayedeLa geçen sene Semih'in etmediği kavga kalmadı kızlarla da dalaştı dedikodularını da yaptı arkalarından da konuştu onu niye destekledin o zaman?![]()
Serhat nerde ? O kismi kaçirdimBiliyorum Furkan ve Sema out Adem in![]()
Vicdansız işte adam ağrısından ölecek onun umrunda değil.Evet ya geberticem o acunu ben Adem dün kıvrandı acıdan birşey yapmadı ya sinir oldıum😡
Semih mi egolu değildi? İyi güldürdünEttiği kavgalar erkeklerleydi Zaferi şutladı bu sayedeEnazından Semih samimi idi egolu değildi kızlara direk sataşmıyordu üstüne yürümüyodu
![]()
Serhat ameliyat oldu operasyon geçirdi 2 güne adaya gelecekmiş ve 9, 10 günde oyunlara başlayabilirmiş.Serhat nerde ? O kismi kaçirdim
Vicdansız işte adam ağrısından ölecek onun umrunda değil.
Adam yarışmadan çıkmış tanınmış baya kitlesi olmuş gönüllüler takımına geçmiş orda tek tanınan kişi Semih sen olsan sende egolu olurdu?Semih mi egolu değildi? İyi güldürdün![]()
Serhat verimli olmaz belki artikSerhat ameliyat oldu operasyon geçirdi 2 güne adaya gelecekmiş ve 9, 10 günde oyunlara başlayabilirmiş.
Eser Westi o kadar kolladı İlhan ve Serhata da aynı şekilde birşey oldumu direk hastaneye götürürlerdi şimdi konu Adem olunca kılını kıpırdatmıyorAynen ya bu kadar olmaz ki ama Ademe garezinmi var be adam o yağmurun altında kıvranırken hiçmi vicdanız sızlamadı be
Aslında takım daha da rahatladı benchte çok sakinler sataşan yok Adem İlhan ve Furkan takıma yeter zaten.Serhat verimli olmaz belki artik
SEMADA sahalara döndüAslında takım daha da rahatladı benchte çok sakinler sataşan yok Adem İlhan ve Furkan takıma yeter zaten.
Bugünkü oyunda baya eğlenceli olacak Ademle İlhanın diyaloğu sesli güldürdüSEMADA sahalara döndüartik Pınarda performansini yükseltiese iyi olacak
Eser Westi o kadar kolladı İlhan ve Serhata da aynı şekilde birşey oldumu direk hastaneye götürürlerdi şimdi konu Adem olunca kılını kıpırdatmıyor![]()