Nihan Asu bu bölümde atışmaları çok iyi olurdu aslında;AAsu'nun sahneleri bekliyorum.
Nihan Asu bu bölümde atışmaları çok iyi olurdu aslında;AAsu'nun sahneleri bekliyorum.
Nihan Asu bu bölümde atışmaları çok iyi olurdu aslında;A
Mercan bakalım bu bölümdemi yoksa öbür bölümdemi olacak,umarım çok aksiyonlu olacak bir rolde olur,Asu tarzı olabilir aksiyon açısındanEmir Asu'da olur. Mercan'ı bekliyorum ben. Gizem çok iddialı konuşmuş.
Mercan bakalım bu bölümdemi yoksa öbür bölümdemi olacak,umarım çok aksiyonlu olacak bir rolde olur,Asu tarzı olabilir aksiyon açısından
Emirlternatif ikametgah oluşturmuşsunAsu'nun hikaye tavan noktaya vurmusken gelsin Güzel şöyle Emir'i bir zorlasın. Heyecanla bekliyorum.
Emirlternatif ikametgah oluşturmuşsun
Asu:beni nasıl buldun
Müthiş mizah
Nihan çok komik ya Hadi Kemal Zehir burda olana kadar sağlanacağı sallaDevamı da süperdi. Nihan'a zarar vermeyi beyninin kıvrımlarından geçirdiysen eğer..
Nihan çok komik ya Hadi Kemal Zehir burda olana kadar sağlanacağı salla
Nihanın Kemalle konuştuğu sahne harikaydı çok komikti yaHastalıklı neyse polisler geldi. Romantizm bitti.
Nihanın Kemalle konuştuğu sahne harikaydı çok komikti ya
Adamı yakalamaya çalışıyorlar orda ciddi bir iş peşindeler ama Nihanın orada birden bu şekilde Kemalle konuşması komikti bence harika sahneydiSevmiyorum çok cıvıklar. Zeynep ağlatıyor şuan.
Adamı yakalamaya çalışıyorlar orda ciddi bir iş peşindeler ama Nihanın orada birden bu şekilde Kemalle konuşması komikti bence harika sahneydi
Zeynep hakikaten ağlattı
Oda komikti baya arada bu tarz komik sahneler oluncada iyi oluyorBu sahne güldürdü asıl.
Nihan: biz napiyoruz
Kemal: Polisiyemizedünyanın em güzel arasını veriyoruz. Deniz'i parka götürüyoruz.
Tarık yine beceremedi şaşırmadık.Oda komikti baya arada bu tarz komik sahneler oluncada iyi oluyor
Hiç şaşırmadık çünkü tam kekTarık yine beceremedi şaşırmadık.
Hiç şaşırmadık çünkü tam kek
Kemal plan yaptı bakalım nasıl bir plan yapmış,Nihan ın samimiyeti harika ya kameradan bakıp Asuya tepkisi çok komiktiHareketli başladı iyi gidiyor dizi. Heyecan katan karakterler ve olaylar yaşandı.
Kemal'in oyunu ne olacak acaba.
Kemal plan yaptı bakalım nasıl bir plan yapmış,Nihan ın samimiyeti harika ya kameradan bakıp Asuya tepkisi çok komikti
Nihan çok komik bu bölüm Asu birazdan ortalığı karıştıracakNihan yardirmaya geliyor galiba.
Asu'nun olayı bekliyorum.
Nihan çok komik bu bölüm Asu birazdan ortalığı karıştıracak