Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Kemal ve Nihan'ı zor günler bekliyor o garantide.:A Seveceğim bu bölümü.
Dizinin stratejisini çözdüm. Her 2 bölümde bir bir karakter ön plana çıkıyor. Zeynep'in olay bitti dedik ne olacak şimdi Asu çıktı Asu 3 bölüm götürür o şurada Emir için alt yapı hazırlanır Emir çıkar sonra Tarık falan derken tekrar Zeynep çıkar. Bu şekilde ilerliyor dizi:F
dizide bu bölümler Asuda düğümlenir buna katılıyorum,dizi oldukça iyi şekilde ilerliyor,Kemal Nihanı Asu daha çok uşraştırır,Zeynep Tarıkın durumu bakalım nasıl olacak,Asu Tarıkı daha karmaşık bir duruma çekti:)

dizide bu bölümler Asuda düğümlenir buna katılıyorum,dizi oldukça iyi şekilde ilerliyor,Kemal Nihanı Asu daha çok uşraştırır,Zeynep Tarıkın durumu bakalım nasıl olacak,Asu Tarıkı daha karmaşık bir duruma çekti:)

Tarık bildiğin beyinsiz. Gitti Asuya iyice kendino bitirdi.s.s Kemal kurtarır onu.

onlar diziye harika uyum sağlıyor:D bu dizinin bir özelliğide oyunculuklar çok uyumlu:Z

Ay Yapım dizilerinde genelde böyle oluyor ama.:A Aşkı Memnu Ezel Dudaktan Kalbe Kara Sevda falan hepsinde oyuncular rolüne çok uygun. Hiç sırıtan bir rol yok. O yüzden cast seçimlerini yapan ekibi çok seviyorum Ay Yapımda.:X

Ay Yapım dizilerinde genelde böyle oluyor ama.:A Aşkı Memnu Ezel Dudaktan Kalbe Kara Sevda falan hepsinde oyuncular rolüne çok uygun. Hiç sırıtan bir rol yok. O yüzden cast seçimlerini yapan ekibi çok seviyorum Ay Yapımda.:X
ay yapım hakikaten bunu çok iyi bir şekilde yapıyor katılıyorum,kadronun tamamının uyumlu olması aslında kolay bir durum değildir,Kara Sevdanın bir ayrıcalığıda dizinin aksiyonunu izleyiciye sonuna kadar hissettiriyor:)

ay yapım hakikaten bunu çok iyi bir şekilde yapıyor katılıyorum,kadronun tamamının uyumlu olması aslında kolay bir durum değildir,Kara Sevdanın bir ayrıcalığıda dizinin aksiyonunu izleyiciye sonuna kadar hissettiriyor:)

Bu dizinin senaristlerinide seviyorum o yönden. Cidden çok iyi yazıyorlar. Aksiyon süper. Replikler de süper.:Z