MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
eurovision-2009-jpg.54365

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 22 Mart Çarşamba 17:00

-Kurallar-
17 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürücek 13.hafta yani Çeyrek Final'de 2 eleme yapılacak bu sayede çeyrek finalde yine 5 yarışmacımız olmuş olucak .

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 2 şer gün olucak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

1 yıldır Juri Başkanı olan @destere Başkanlığı bıraktı :(
yerine Benim Albümüm 3.sezonda'da başkanlık görevi yapmış olan Ms'de ise 5 sezonda 3 final birisi Rihanna ile Al Star şampiyonluğu olmak üzere @sokak sanati

diğer bir isim ise MS son sezonda Shakira ile büyük iş başaran yarışmaların önemli ismi olan @Harunnn60 genelde yarışmacı olarak görmeye alışık olduğumuz bu iki isim Juri Başkanlığını paylaşıcaklar

ek olarak yine yarışmacı olarak görmeye alışık olduğumuz 2 Benim Albümüm şampiyonu @xemrexxx ¶ de yarışmacı değil bu sezon juri koltuğunda olucak yenilenen kadrosuyla MS bakalım neler yapacak

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @DarLeqenD - Calvin Harris
6 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
7 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
8 @vadikızı - Murat Dalkılıç
9 @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal
10 @OzaN - Mirkelam
11 @denizz19 - Ferhat Göçer
12 @ozmoturk -Gökçe
13 @efe UYSA L- Emre Kaya
14 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
15 @MayısKralı - Betül Demir
16 @dreamy - Gökhan Tepe
17 @Mr.At - Aşık Veysel

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@Doğu

@cevaa
@Maskeli Fedai
@dosimosi
@BesaleT
@tolgab
@RüzgarGülü
@Tzira
@Sherlock
@Aserat
@umuttanyel
@FaJi
@soo

@berkann

Son Oy Gönderme Tarihi : 24 Mart Cuma 22:00
1 Aşık Veysel - Çiğdem Der Ki
2 Zeki Müren - Arım Balım Peteğim
3 Emre Altuğ - İbret-i Alem
4 Emre Kaya feat Yıldız Tilbe - Git
5 Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
6 Murat Dalkılıç - Derine
7 Ferhat Göçer - Kalbe Kiralık Aşklar
8 Calvin Harris feat Florence Welch - Sweet Nothing
9 Betül Demir - Hop Dedik
10 Ayşe Hatun Önal - Çak Bir Selam
11 Gökçe - Anladım Ki
12 Mehmet Erdem - Geri Dönme
13 Mirkelam - Hatıralar
14 Kazım Koyuncu - Ella Ella
15 Rafet El Roman - Senden Sonra
16 Erkin Koray - Şaşkın
17 Feridun Düzağaç - Lavinia

Sunucular : Ms 5.Sezon Şampiyonu Gökhan Türkmen ve 2.olan Ariana Grande
gturkmen-1421223838.jpg

ariana-grande-2016-courtesy-republic2.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel bir sezon olacak eminim. Herkese başarılar. :D
Jüri başkanlığımın keyfini çıkaracağım bende. :A

Sokak sanati başkanlık için adil isim değil diyenler likelesin.

juri kadromuzda yer alıyorsun bu sezon değerli oylarını bekliyor olucaz @Yakamoz-Asi :A

Sokak sanati başkanlık için adil isim değil diyenler likelesin.
benim albümüm 3.sezonda başkanlık yapmıstı destere o sezon yoktu gayet ölçülü davranmıstı yanı bu konuda tecrübeli :A sen şarkına karar ver ayoll işe koyul :A :A :A

Son düzenleme:
juri kadromuzda yer alıyorsun bu sezon değerli oylarını bekliyor olucaz @Yakamoz-Asi :A

benim albümüm 3.sezonda başkanlık yapmıstı destere o sezon yoktu gayet ölçülü davranmıstı yanı bu konuda tecrübeli :A sen şarkına karar ver ayoll işe koyul :A :A :A
Bu sezon elemli kendisi o yüzden şey ettim ve bence değiştirmelisin. :A

Hadi bakalım yeni sezon hayırlı olsun :D

Son şampiyonun sunucu olduğu ilk haftada iyi sonuç almamız lazım :A

Hadi bakalım yeni sezon hayırlı olsun :D

Son şampiyonun sunucu olduğu ilk haftada iyi sonuç almamız lazım :A
Bu sezon elemli kendisi o yüzden şey ettim ve bence değiştirmelisin. :A
hhahah onu @destere yi kaçırmadan öcne düşünücektiniz vlla @Billy Kane :A

hayırlı olsun evet bu sezon streteji açısından daha rahat geçecek @Bully çeyreğe kadar 2 eleme olmayacağı için özellikle çeyrekten önceye çok güçlü şarkılar harcanıyordu ve ondan önce 1 tane daha oluyordu kadro baa dengeli vlla benim albümüm 2.sezon gibi oldu gerçi ordada barış domine etmişti burada öyle biride görünmüyor bu en çok kuru kafa @Tolstoyevski nin işine gelicek gibi geliyor bana :A

Haydi bakalım hayırlı olsun yeni sezon. Bu sefer de aynı futbolda Almanların yaptığı gibi yarışıp yarışıp sonunda @Bully nin kazandığı bir yarışma olmasın. :A Hele Gökhan Türkmen faciasından sonra aman diyeyim yani. :A

Yarışmacılara da göz gezdirdim biraz öyle net favori gözükmüyor. Heyecanlı ve güzel bir yarışa sahne olacak gibi. Hadi bize de bol bol malzeme çıksın, artık elden geldiğince kullanırız o malzemeleri. :A

Haydi bakalım hayırlı olsun yeni sezon. Bu sefer de aynı futbolda Almanların yaptığı gibi yarışıp yarışıp sonunda @Bully nin kazandığı bir yarışma olmasın. :A Hele Gökhan Türkmen faciasından sonra aman diyeyim yani. :A

Yarışmacılara da göz gezdirdim biraz öyle net favori gözükmüyor. Heyecanlı ve güzel bir yarışa sahne olacak gibi. Hadi bize de bol bol malzeme çıksın, artık elden geldiğince kullanırız o malzemeleri. :A
Hayırlısı be Enes'im :A

Kadro gerçekten çok dengeli, bu kadroda beni yine ezmezsin herhalde, iyi puanlarını da alırız diye düşünüyorum zaman zaman :A

Hayırlısı be Enes'im :A

Kadro gerçekten çok dengeli, bu kadroda beni yine ezmezsin herhalde, iyi puanlarını da alırız diye düşünüyorum zaman zaman :A
Kısmet göreceğiz artık, yarıştığın kişinin sevdiğim şarkıları da vardı sanırım diye hatırlıyorum ama unutmuş da olabilirim. :A Öyle dinleme listemde özel olarak yer ayırttığım biri değil yani çok da yüksek gelmeyebilir. :A

Kardo desteklerini bekliyorum Feridun Düzağaç'ı seversin sen :A