Aga bu yarışmanın ikinci sezon şampiyonu benim Sezen Aksu ile. .ss Doğru diyorsun ama sen geldin geleli kurudum, bu tesadüf mü yoksa başka bir şey mi bilemedim şimdi.
Aga bu yarışmanın ikinci sezon şampiyonu benim Sezen Aksu ile. .ss Doğru diyorsun ama sen geldin geleli kurudum, bu tesadüf mü yoksa başka bir şey mi bilemedim şimdi.
Şahsımı neyle itham ediyorsun anlamadım ama elimden geldiğince sana destek oldum/oluyorumAga bu yarışmanın ikinci sezon şampiyonu benim Sezen Aksu ile. .ss Doğru diyorsun ama sen geldin geleli kurudum, bu tesadüf mü yoksa başka bir şey mi bilemedim şimdi.
Şahsımı neyle itham ediyorsun anlamadım ama elimden geldiğince sana destek oldum/oluyorum
@Bully yine seçmiş bir parlak oğlan Ulan profilinde ödül koyacak yer kalmadı hala neyi kovalıyorsun gel bir kere de jüri ol
Bir şeyle itham ettiğim yok şaka yapıyorum.Şahsımı neyle itham ediyorsun anlamadım ama elimden geldiğince sana destek oldum/oluyorum
@Bully yine seçmiş bir parlak oğlan Ulan profilinde ödül koyacak yer kalmadı hala neyi kovalıyorsun gel bir kere de jüri ol
Aklımda olan bir isimdi efsane parçaları var.
ayy göbecikler atalımm yaşasınn bende yarışıyorum murat dalkılıç ile
Şarkıcımı nasıl buldunBatırırsın onu seçme bence.
Şarkıcımı nasıl buldun
Batırırsın onu seçme bence.
Allah allah deniz seki ve bengü ile güzel yarışmıştım bir kere sen öyle san
Neyse sevdiğim biri ama gıcık oldum çünkü seçmeyi düşünüyordum onu.
Hani sen yabancı şarkıcıyla gelecektin ne oldu
Yabancıyla gelicem zaten,ama seçmek istediğim birini almana sinir oldum. Aman naparsan yap ya banane
Sen Ebru Yaşar ile gel her hafta tam puanHani sen yabancı şarkıcıyla gelecektin ne oldu
Benim söylemek istediklerimi sen söyle tamam mı ona hiç muhattap olmadan yarışacağım format sahibi Cengo neticede@Çiğdem- ilk hafta ne zaman başlayacak?
Sen Ebru Yaşar ile gel her hafta tam puan
Ebru Yaşar sesiyle hepsini tokatlar .ssEbru yaşar kim sever senden başka ilk hafta giderim ben ya muratı seçtim ondan kalacam cnm
Tamam sen bana özelden yaz ben aktarırım.Sen Ebru Yaşar ile gel her hafta tam puan
Benim söylemek istediklerimi sen söyle tamam mı ona hiç muhattap olmadan yarışacağım format sahibi Cengo neticede