Ulvi Ç. Bir İncesu Komedisi-4.Bölüm-Sezon Finali

Sezon Finaline Puanınız

• 1

Oy: 1 10.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 3 30.0%
  • 5

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
bende masaya demedim zaten orada cümleye dedim ben beğenmedim sen beğendisen 5 ver ama bana niye verdin diye soru sordun bende yazdım buna saygı gösterirsen sevinirim :)

Bak... Güzelce açıklıyorum işte Masa büyük yazılır orda diyorum... Hala kıvırıyorsun...

AlemTo sana tek bisey söylemek istiyorum: Adalet yerini bulacak ve adaletsiz davrandigini itiraf edeceksin ...

Ben o ani sabirsizlikla bekliyorum :)

Ayrıca ben orda sadece yazım yanlışı hakkında yaptığın yorumu değil tamamını eleştirdim... Sen de tamamına cevap ver, yükünü hafifletme...

Dikkatli bak ve bana bir yazım yanlışı göster o halde... CANININ İSTEDİĞİNE CANININ İSTEDİĞİ PUANI VEREMEZSİN...

@23ben beğenmedim yazım yanlışına göre vermedik bir türkçe kullanımını beğenmedim şimdi onuda göster diyeceksin
@24 fks 14 ben adeletli davrandım herkese sebebini açıkladım

ben 1 verdim ben size niye 2 niye 3 niye 4 niye 5 diye sorguladım allah allah ya

AlemTo merhaba...

https://fav10.net/f620/ulvi-c-bir-incesu-komedisi-2-bolum-70956/ @15
https://fav10.net/f620/ulvi-c-bir-incesu-komedisi-3-bolum-71112/ @8
ve
Bu konu @9...

Arkadaşım bak, bu ladar insan bu diziden kaç bölümdür birşey anlarken sen birşey anlamıyorsan senin sorunundur ve ciddi bir sorundur... Senin adına endişelendirme beni... Eğer birşey anlamadıysan zaten hiçbir şekilde puan kullanmaman gerekiyor çünkü zaten birşey anlamamışsın neye oy vereceksin ki? Yaptıkların ve söylediklerin birbiriyle çelişmesin!

@11
çok büyük yazılmış diye puan kıramazsın, düzen sayfa düzenidir, uygundur.
konuyu beğenmedim demişsin 3. bölümde 3 vermişsin...
hikayeden birşey anlamadım demişsin. Her bölümü kendi içinde değil bölümlerle bağlantılı olarak değerlendirmek zorundasın DİZİ bunlar... O zaman anlayacaksın birşeyler... Puan kırabilirsin ama burdan kabul.
Olay örgüsünden de kırabilirsin kabul.
Türkçe'yi düzgün kullanmamış diye puan kıracaksan ve gerekçe olarak bunu göstereceksen orda duracaksın işte. BU NEDENLE BU DİZİDEN PUAN KIRAMAZSIN.
TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA GÖRE HER CÜMLE BÜYÜK HARFLE BAŞLAR.!

Bu tutumunu devam ettirmen durumunda çok ciddi ceza alacaksın... Seni daha ANLAYIŞLI ve daha düzgün davranmaya davet ediyorum...

Parantezle açıkladın ben de o parantezlere karşılık bunu yazdım... ZAHMET ET DE OKU LÜTFEN...

Ayrıca nasıl beğenmedin arkadaşım Türkçe kullanımını, neye göre?..

ne dememi bekliyorsun ?
türkçe kullanımına göre nesine göre göre mi reytingölçer düzeltmiş her cümle bitmeden büyük yazıyordu öle bir yetkin var düzeltinmiş

Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bana güzel bir sezon finali yaşattıkları için :)

Duygusuz tarafından düzeltilmiştir. Baştaki ibareye gerek yok bence, umarım anlayışla karşılarsın. :)

osmanlı dönemindeyiz yeter artık oylama süresiz yap admin dizide yapmıcam oylama böyle olduk tan sonra böyle şeyin süresiz de banla bu ne ya

Tamam arkadaş 2 vermişsin kabul de bi zahmet neden 2 verdiğini de izah ette sana beğendirmeye çalışalım :)

2 vermedim 1 verdim hatta sıfır olsa sıfır verecem de duygusuz beyfendi bana karışmakdan başka işi kalmamış size sesleniyorum bugün dizimi açtım daha saniye geçmeden fos dizi 1 fks 14 ektiği biçtin 1 osmanaslan sebepsiz 1 bunlara birşey yok ben oyumu geçerli olmasını talep ediyorum bu ne ya puan verirken de mi size soracağız ozan sana demiyorum tamamı duygusuz ama sana reyting ölçer fks 14 osmanaslan ilgili mesaj attım farkındasan niye hesap sormadınız cevap bile vermedin

art arda konu açıp kilitleniyor yine amacına ulaşıyor üst üste 2-3 kez uyarmama rağmen bu akşam ulvi ç bu akşam şu konu açıyor hep böyle yazıyorsun bende bugünkü konuya bak amacına ulaştın yine konu açmış oldun öyle oldu yazıyor adeletli olmanızı talep ediyorum

Bahsettiğin konular hakkında gerekli işlem yapıldı zaten ve bundan sonra da titizlikle yapılmaya devam edilecek.

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir