Ulvi Ç. Bir İncesu Komedisi-4.Bölüm-Sezon Finali

Sezon Finaline Puanınız

• 1

Oy: 1 10.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 3 30.0%
  • 5

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Hayro'nun bir şartı vardı işte şart...

Hayro-Soyadın bundan sonra Ç. olmayacak.Artık gerçek Ç. Hayrettin Çizer olacak.
Ulvi-Peki yeni soyadım ne olacak?
Hayro-Bundan sonra senin adın Ulvi Ğ olacak :D.

Ama adı üstünde Ulvi Ç bu.Hiç Hayroya boyun eğermi?

Ulvi çok zeki ve sinsiydi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda Cevaa'dan şüpheleniyordu.Ve Cevaayı takibe almışlardı son 3 aydır.Cevaa'nın foyası ortaya çıkmıştı.O sırada polisler geldi ve Hayro ile Cevaayı enselediler.Güzel bir plan olmuştu.Ulvi'nin dükkanındaki sırrı hiç kimse öğrenmemişti.Ulvi şanslıydı.Bu üstün başarısından sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul Cinayet Masasına alındı.Ama eski ortaklarını da unutmadı.Ve Ulvi görevine başlamıştı.Yeni bir ortağı daha vardı.10 yıllık polis ünlü şarkıcı Hadisenin eski eşi olan OzaN:D .Hadise ile 4 yıllık evlilikten sonra boşanmışlardı.Bir de 2 yaşında çocuğu vardı.

OzaN-Hoşgeldin ben OzaN.10 yıldır Cinayet Masasındayım.
Ulvi-Hoşbulduk hacı.Çok açım bir şeyler yiyelim mi.
OzaN-Kaşarlı dürüm yiyelim mi :D ?
Ulvi-Hey Allahım ya :D

O sırada bir cinayet haberi geldi.Belgrad ormanında olmuştu cinayet.Olay yerine gittiler.Orada bir ağacın üstünde "Ben Legend Killer yazıyordu." Ve ağacın kavuğundan bir bayan kellesi çıktı.

4.Bölüm sonu

Sezon Başlangıcı:24 Temmuz

Türkçe'yi doğru ve güzel kullanma: 1
Akıcılık: 1
Özgünlük: 1
Düzen:1
Senaryo hakkında kişisel beğenim: 1

PUANIM: 5

düzen:0
konu:0
hikaye:0
olay örgüsü:0
türkçeyi kullanma:0

Toplam:0 Sıfır Olmadığından=1[sm=s15.gif]

admin sende mi ben kışkırtmadım 1 vermemin sebebi
düzen:0(çok büyük yazınmış beğenmedim)
konu:0(behzat ç takması beğenmedim)
hikaye:0(hikayeden birşey anlamadım)
olay örgüsü:0 zaman kaybı var
türkçeyi kullanma:0 sürekli büyük harfler kullanılmış her cümlenin başında şimdi ne dememi bekliyorsun yani süper 5 mi

türkçeyi kullanma:0 sürekli büyük harfler kullanılmış her cümlenin başında şimdi ne dememi bekliyorsun yani süper 5 mi

1 puan verebilirsin ama bunu karşıdakini aşağılayıcı ve kışkırtıcı şekilde "0 olmadığından 1" yazarsan bu suçtur. Üstelik bunu kocaman yazıyorsun. Normal yazı boyutunda yazsan anlamayacak mıyız bunu ?

Yürü git olm bi ya Türkçeyi Kullanma 0 demişsin ne 0'ı bana 1 hata göster. osmanaslan bana böyle birşekilde cevap yazdı onuda uyarısan sevinirim :) ziyaretçi mesajına bakabilirsin :)

AlemTo merhaba...

https://fav10.net/f620/ulvi-c-bir-incesu-komedisi-2-bolum-70956/ @15
https://fav10.net/f620/ulvi-c-bir-incesu-komedisi-3-bolum-71112/ @8
ve
Bu konu @9...

Arkadaşım bak, bu ladar insan bu diziden kaç bölümdür birşey anlarken sen birşey anlamıyorsan senin sorunundur ve ciddi bir sorundur... Senin adına endişelendirme beni... Eğer birşey anlamadıysan zaten hiçbir şekilde puan kullanmaman gerekiyor çünkü zaten birşey anlamamışsın neye oy vereceksin ki? Yaptıkların ve söylediklerin birbiriyle çelişmesin!

@11
çok büyük yazılmış diye puan kıramazsın, düzen sayfa düzenidir, uygundur.
konuyu beğenmedim demişsin 3. bölümde 3 vermişsin...
hikayeden birşey anlamadım demişsin. Her bölümü kendi içinde değil bölümlerle bağlantılı olarak değerlendirmek zorundasın DİZİ bunlar... O zaman anlayacaksın birşeyler... Puan kırabilirsin ama burdan kabul.
Olay örgüsünden de kırabilirsin kabul.
Türkçe'yi düzgün kullanmamış diye puan kıracaksan ve gerekçe olarak bunu göstereceksen orda duracaksın işte. BU NEDENLE BU DİZİDEN PUAN KIRAMAZSIN.
TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA GÖRE HER CÜMLE BÜYÜK HARFLE BAŞLAR.!

Bu tutumunu devam ettirmen durumunda çok ciddi ceza alacaksın... Seni daha ANLAYIŞLI ve daha düzgün davranmaya davet ediyorum...

AlemTo merhaba...

https://fav10.net/f620/ulvi-c-bir-incesu-komedisi-2-bolum-70956/ @15
https://fav10.net/f620/ulvi-c-bir-incesu-komedisi-3-bolum-71112/ @8
ve
Bu konu @9...

Arkadaşım bak, bu ladar insan bu diziden kaç bölümdür birşey anlarken sen birşey anlamıyorsan senin sorunundur ve ciddi bir sorundur... Senin adına endişelendirme beni... Eğer birşey anlamadıysan zaten hiçbir şekilde puan kullanmaman gerekiyor çünkü zaten birşey anlamamışsın neye oy vereceksin ki? Yaptıkların ve söylediklerin birbiriyle çelişmesin!

@11
çok büyük yazılmış diye puan kıramazsın, düzen sayfa düzenidir, uygundur.
konuyu beğenmedim demişsin 3. bölümde 3 vermişsin...
hikayeden birşey anlamadım demişsin. Her bölümü kendi içinde değil bölümlerle bağlantılı olarak değerlendirmek zorundasın DİZİ bunlar... O zaman anlayacaksın birşeyler... Puan kırabilirsin ama burdan kabul.
Olay örgüsünden de kırabilirsin kabul.
Türkçe'yi düzgün kullanmamış diye puan kıracaksan ve gerekçe olarak bunu göstereceksen orda duracaksın işte. BU NEDENLE BU DİZİDEN PUAN KIRAMAZSIN.
TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA GÖRE HER CÜMLE BÜYÜK HARFLE BAŞLAR.!

Bu tutumunu devam ettirmen durumunda çok ciddi ceza alacaksın... Seni daha ANLAYIŞLI ve daha düzgün davranmaya davet ediyorum...

hakeret olarak kabül ediyorum ve birşey demiyorum anlamıyorum cümlesinde vampirden yine birşey anlamadım vampir kim la cümlesinden de birşey çıkartamadım demisin ki her cümle büyükle başlar bende başlamaz demiyorum şimdi bu cümlede türkçeyi iyi mi kullanmış

başarısından sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul Cinayet Masasına alındı masa cümlesi böyle daha çok hata vardı düzeltmiş kendi kafamdan atmadım bu benim prensibim ben buna göre veriyorum ve cümlelerini hakeret olarak algıladım iyi forumlar....

bende masaya demedim zaten orada cümleye dedim ben beğenmedim sen beğendisen 5 ver ama bana niye verdin diye soru sordun bende yazdım buna saygı gösterirsen sevinirim :)