- Reaksiyon puanı
- 3,713
- Puanı
- 560
Hayro'nun bir şartı vardı işte şart...
Hayro-Soyadın bundan sonra Ç. olmayacak.Artık gerçek Ç. Hayrettin Çizer olacak.
Ulvi-Peki yeni soyadım ne olacak?
Hayro-Bundan sonra senin adın Ulvi Ğ olacak .
Ama adı üstünde Ulvi Ç bu.Hiç Hayroya boyun eğermi?
Ulvi çok zeki ve sinsiydi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda Cevaa'dan şüpheleniyordu.Ve Cevaayı takibe almışlardı son 3 aydır.Cevaa'nın foyası ortaya çıkmıştı.O sırada polisler geldi ve Hayro ile Cevaayı enselediler.Güzel bir plan olmuştu.Ulvi'nin dükkanındaki sırrı hiç kimse öğrenmemişti.Ulvi şanslıydı.Bu üstün başarısından sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul Cinayet Masasına alındı.Ama eski ortaklarını da unutmadı.Ve Ulvi görevine başlamıştı.Yeni bir ortağı daha vardı.10 yıllık polis ünlü şarkıcı Hadisenin eski eşi olan OzaN .Hadise ile 4 yıllık evlilikten sonra boşanmışlardı.Bir de 2 yaşında çocuğu vardı.
OzaN-Hoşgeldin ben OzaN.10 yıldır Cinayet Masasındayım.
Ulvi-Hoşbulduk hacı.Çok açım bir şeyler yiyelim mi.
OzaN-Kaşarlı dürüm yiyelim mi ?
Ulvi-Hey Allahım ya
O sırada bir cinayet haberi geldi.Belgrad ormanında olmuştu cinayet.Olay yerine gittiler.Orada bir ağacın üstünde "Ben Legend Killer yazıyordu." Ve ağacın kavuğundan bir bayan kellesi çıktı.
4.Bölüm sonu
Sezon Başlangıcı:24 Temmuz
Hayro-Soyadın bundan sonra Ç. olmayacak.Artık gerçek Ç. Hayrettin Çizer olacak.
Ulvi-Peki yeni soyadım ne olacak?
Hayro-Bundan sonra senin adın Ulvi Ğ olacak .
Ama adı üstünde Ulvi Ç bu.Hiç Hayroya boyun eğermi?
Ulvi çok zeki ve sinsiydi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda Cevaa'dan şüpheleniyordu.Ve Cevaayı takibe almışlardı son 3 aydır.Cevaa'nın foyası ortaya çıkmıştı.O sırada polisler geldi ve Hayro ile Cevaayı enselediler.Güzel bir plan olmuştu.Ulvi'nin dükkanındaki sırrı hiç kimse öğrenmemişti.Ulvi şanslıydı.Bu üstün başarısından sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul Cinayet Masasına alındı.Ama eski ortaklarını da unutmadı.Ve Ulvi görevine başlamıştı.Yeni bir ortağı daha vardı.10 yıllık polis ünlü şarkıcı Hadisenin eski eşi olan OzaN .Hadise ile 4 yıllık evlilikten sonra boşanmışlardı.Bir de 2 yaşında çocuğu vardı.
OzaN-Hoşgeldin ben OzaN.10 yıldır Cinayet Masasındayım.
Ulvi-Hoşbulduk hacı.Çok açım bir şeyler yiyelim mi.
OzaN-Kaşarlı dürüm yiyelim mi ?
Ulvi-Hey Allahım ya
O sırada bir cinayet haberi geldi.Belgrad ormanında olmuştu cinayet.Olay yerine gittiler.Orada bir ağacın üstünde "Ben Legend Killer yazıyordu." Ve ağacın kavuğundan bir bayan kellesi çıktı.
4.Bölüm sonu
Sezon Başlangıcı:24 Temmuz