önce wolfgang lı sahnelere gelelim moruğu öldürdüğü sahne harikaydı heleki kala nın muhteşem desteği sürpriz oldu? kala dolaptan ne bulduysa bir araya getirip fitil taktı wolfgang a hazır bomba sunumu yaptı
riley li sahneler ise daha bir harikaydı will in kurtarma operasyonuna tüm elemanlar katıldı gibi o sahnelerden birinde lito nun will e daha önce seninle sevişmiştik hemde özel di dediği yerde kahkaha attım
nomi nin amanita ile bilgisayar destekli will e yaptıkları yardım unutulmaz tabiki .. capheus un şöförlüğü wolfgang ın gözükaralığı güzel sahnelerden olmakla birlikte yinede favorim sun dı, o ne vuruşlar öyle sun dövüştükçe içim açılıyor her yere sun yetişsin diyorum
kaba kuvvete gelince iş tek çözüm sun dır başkada bir anahtar yok
bu arada will in gözleri asansörde whispers le temas etti? will in kendisini uyutup riley i göreve davet ettiği sahneler güzeldi yalnız son sahnede riley will e habire şırınga sokup duruyordu bundan sonra will tüm hayatını uyuyarakmı geçirecek acaba ?
finalde ise batan güneşe doğru yol alan 1907 model fenerbahçeye ait teknede tüm sekizli duyusallarımızı yanyana görmek beni şahsen mutlu etti