hhahah benimde planım o yönde cumadan @EFE UYSAL ı çektim pazartesindende @Bully u çeksek geçen hafta içerde izlemiştik zaten kazanan biz olruruz ayollNe kıskancam onu be @Bully pazartesi İçerde izlesin diye gaz veriyorum işte sen de destek olsana![]()
hhahah benimde planım o yönde cumadan @EFE UYSAL ı çektim pazartesindende @Bully u çeksek geçen hafta içerde izlemiştik zaten kazanan biz olruruz ayollNe kıskancam onu be @Bully pazartesi İçerde izlesin diye gaz veriyorum işte sen de destek olsana![]()
Hafta sonu avucunu yalarsın amahhahah benimde planım o yönde cumadan @EFE UYSAL ı çektim pazartesindende @Bully u çeksek geçen hafta içerde izlemiştik zaten kazanan biz olruruz ayoll![]()
![]()
![]()
@pompy açıklasın ayoll totelde neden bu hafta bukadar düştü arka sokaklarHafta sonu avucunu yalarsın amaBence de pazartesi İçerde izlenmeli ama onun dışında her gün Survivor'a hep destek tam destek
Bu arada bu sonuçlar için ne düşünüyorsun ona bir şey yazmadınÇok az kaldı sana survivor izletmemize
![]()
Ben cumada Survivora bakıyorum oyunlara gelme kardeşimHafta sonu avucunu yalarsın amaBence de pazartesi İçerde izlenmeli ama onun dışında her gün Survivor'a hep destek tam destek
Bu arada bu sonuçlar için ne düşünüyorsun ona bir şey yazmadınÇok az kaldı sana survivor izletmemize
![]()
Fenerin maçı olduğu için Arka sokakların kitlesiyle aynı fener ve arka sokakların kitlesi aynı pahitayt Abdülhamit geçsin diye trt krasnodar ve Fenerbahçe maçında fenerbahçeye kumpas kurdu kamera tuzağı kurdu golü kamera attı fenere cuma maçı için yaptılar Çarşamba maç var2 hafta sonra Nisanda Fenerbahçe- kayserispor
Dosimosinin konusuna bilerek gelmedim o benimkine gelmiyorduDun cok gec geldin ama konuya 😡 Demek ki ağırlıklı olarak Abdulhamit'e baktın. ss
Ben @Çiğdem- e bir hafta için soz vermistim, haftaya da konuya geç gelirsen ben de İçerde'ye geçerim bilesin@MasacRE-
Ay çokta merak ettim. Benki @Bully e dedim Efenin konusu kalsin benimkini sil diye. aa neyse ben açmaya devam ederimDosimosinin konusuna bilerek gelmedim o benimkine gelmiyordu![]()
![]()
Devam et benim için problem yok ben yine açarım zaten bu seneki konuların %90ını ben açtımAy çokta merak ettim. Benki @Bully e dedim Efenin konusu kalsin benimkini sil diye. aa neyse ben açmaya devam ederim![]()
haftaya yokum zaten rahatsin bide ben genelde hafta sonu açarim. dunku acilmadi diye el koydumDevam et benim için problem yok ben yine açarım zaten bu seneki konuların %90ını ben açtım![]()
Dun cok gec geldin ama konuya 😡 Demek ki ağırlıklı olarak Abdulhamit'e baktın. ss
Ben @Çiğdem- e bir hafta için soz vermistim, haftaya da konuya geç gelirsen ben de İçerde'ye geçerim bilesin@MasacRE-
abdülhamit izliyor survivoru trt reklamı dısında açtıysa bende hiçbirşey bilmiyorum ayoll reklamda bakınca survivorada bakmıs olyuor işteBen cumada Survivora bakıyorum oyunlara gelme kardeşim@Bully
O zaman bu Pazartesi de İçerde'yimabdülhamit izliyor survivoru trt reklamı dısında açtıysa bende hiçbirşey bilmiyorum ayoll reklamda bakınca survivorada bakmıs olyuor işteorada koskoca abdülhamit var ayoll kaçarmı
@MasacRE-
İnanıyormusun gerçekten ona saflık yapma ben has Survivorcıyım bilirsinO zaman bu Pazartesi de İçerde'yim![]()
Dün belli ki Abdulhamit daha cazip gelmiş sana. ssİnanıyormusun gerçekten ona saflık yapma ben has Survivorcıyım bilirsin![]()
İkisine de bakıyorum sonuçta ailem tvden Abdülhamid bakıyor ben mobilden SurvivorDün belli ki Abdulhamit daha cazip gelmiş sana. ss
İkisine de bakıyorum sonuçta ailem tvden Abdülhamid bakıyor ben mobilden Survivor![]()
Dün belli ki Abdulhamit daha cazip gelmiş sana. ss
Hhaha ayy evet itiraf geldi ayoll cumaları tv de abdülhamit varmıs benide o ilgilendiriyor mobilden napıyorsan yap ayoll sankı gözlerini tvden alabliyoresunHafta sonu avucunu yalarsın amaBence de pazartesi İçerde izlenmeli ama onun dışında her gün Survivor'a hep destek tam destek
![]()
Diyarbakırda terör avı yapmaya gittikleri için özel harekata sürcekler bursanın