reytingler yeniden yükselir ozamanDiyarbakırda terör avı yapmaya gittikleri için özel harekata sürcekler bursanın
reytingler yeniden yükselir ozamanDiyarbakırda terör avı yapmaya gittikleri için özel harekata sürcekler bursanın
Tunçu patlatıyorlar haftayaki bölümde işte yine maç var o trt fenerbahçeyi elettirdiya fenerbahçeyireytingler yeniden yükselir ozaman
@EFE UYSAL bile Survivor'u bırakmış bize daha fazla söz bırakmadı.
Bıraktığımı kim söyledi hepsi bir oyun babamlar tvden başka birşey izledikleri için ben de mobilden bakıyorum yarışmaya kısaca bu biz has Survivorcıyız@EFE UYSAL bile Survivor'u bırakmış bize daha fazla söz bırakmadı.
Ya bıraktığım yok hepiniz net safsınızResmen ihanete uğradım. ss
Sakin ol şampiyon takılıyoruz sadece.Bıraktığımı kim söyledi hepsi bir oyun babamlar tvden başka birşey izledikleri için ben de mobilden bakıyorum yarışmaya kısaca bu biz has Survivorcıyız
Ya bıraktığım yok hepiniz net safsınız
Ranga ranga.Bıraktığımı kim söyledi hepsi bir oyun babamlar tvden başka birşey izledikleri için ben de mobilden bakıyorum yarışmaya kısaca bu biz has Survivorcıyız
Ya bıraktığım yok hepiniz net safsınız
Oyun yapıyor aklınca senide Survivordan çekicek alı koyacakSakin ol şampiyon takılıyoruz sadece.