Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi oTümünü mü kullanayım lan seni bekliyorum. 😡 @batuhankaralar
Geçen gün bana verdiğin gibiyseyorum yapmayayım ben oyumla cevap vereyim
Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi oTümünü mü kullanayım lan seni bekliyorum. 😡 @batuhankaralar
Geçen gün bana verdiğin gibiyseyorum yapmayayım ben oyumla cevap vereyim
Zaten bu hafta @batuhankaralar elenirse senin namusun ikinci kez lekenelenecek çünkü bu dizi demek sen demeksin.Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi o
Geçen gün bana verdiğin gibiyse
Sen oyunu ver yeter başka birşey istemezYahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi o
Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi o
Demek öyle 1 vereyim de görSen oyunu ver yeter başka birşey istemez
@denizz19 kanka senin yeteneklerini biliyoruz beni elettirmeyeceğini biliyorumZaten bu hafta @batuhankaralar elenirse senin namusun ikinci kez lekenelenecek çünkü bu dizi demek sen demeksin.
Yok o anlamda değil ya
Kes .ss Kırgın Çiçekler 1 bölüm izlemezsen 1 veririm@denizz19 kanka senin yeteneklerini biliyoruz beni elettirmeyeceğini biliyorum
Yok o anlamda değil ya
İçerde sezonu daha erken tamamlarsa söz o boşlukta izleyeceğimKes .ss Kırgın Çiçekler 1 bölüm izlemezsen 1 veririm
O zaman 1 çok ciddiyim yaparımİçerde sezonu daha erken tamamlarsa söz o boşlukta izleyeceğim
Bu gidişle finalde yorum yapan bir tek ben kalacam zaten.
Finale öyle bir 4lü bıraktın ki toplasan bir ben edemezBu gidişle finalde yorum yapan bir tek ben kalacam zaten.
Kendisi elendi zaten ne yeteneği.@denizz19 kanka senin yeteneklerini biliyoruz beni elettirmeyeceğini biliyorum
Yok o anlamda değil ya
Boşuna reyiz demiyorum kıvırcık prensim oyyyyy.Finale öyle bir 4lü bıraktın ki toplasan bir ben edemez
1 verirsen ben de seni engellerim çok ciddiyimO zaman 1 çok ciddiyim yaparım
Ben elenmedim istifa ettim kimse beni eleyemezKendisi elendi zaten ne yeteneği.
Boşuna reyiz demiyorum kıvırcık prensim oyyyyy.
Sadece 1 vermekle de kalmam elim uzundur biliyon ayrıca ben seni engellemediysem öyle bir halt giyemezsin1 verirsen ben de seni engellerim çok ciddiyim
Bende 3. İngiltere prensesi Prenses Perfinya.Ben elenmedim istifa ettim kimse beni eleyemez
olayı yanlış anlamışsın tam tersi yine zevkimiz uyuştu
Komik değildi ama güleyim dedim hevesin kırılmasınBende 3. İngiltere prensesi Prenses Perfinya.
Sen sadece cinsel esprilere gülüyorsun, yok diğer bu tarz esprilerime de gülerdin.Komik değildi ama güleyim dedim hevesin kırılmasın
Öyle anlamak istedim diyelim.olayı yanlış anlamışsın tam tersi yine zevkimiz uyuştu
Benim için sadece bir et parçasısınSen sadece cinsel esprilere gülüyorsun, beni bir cinsel meta olarak görmekten vazgeçsen diğer bu tarz esprilerime de gülerdin.
Öyle anlamak istedim diyelim.