Birde @Ahmad var doğru @Harunnn60 1 saate kadar gelip oy kullanabiliyor muymuş bir sorsana sana zahmet canım.
Birde @Ahmad var doğru @Harunnn60 1 saate kadar gelip oy kullanabiliyor muymuş bir sorsana sana zahmet canım.
10 konu limitini zor dolduran biriydim ben.Bu benim dediğimi çürütür bir açıklama değil, milyon tane açabileceğin konu varken bunu seçmen?
Hala benim dediğimi çürütecek netlikte bir açıklama yapamadın.10 konu limitini zor dolduran biriydim ben.
Sen şimdiden başla sözlü jenerik aramaya.20 dakika kaldı ya oyunu değiştirecek 1 kişi bile yok mu
Ay hoşt neyi sayilmiyor.ssZerda da olmuyor, orjinal jeneriğinde söz yok, Taş Duvarlar sayılmıyor yani, ben de düşündüm yoksa. ss
Son saniyeye kadar bekliyorumSen şimdiden başla sözlü jenerik aramaya.
Ah sayılsa ben neler neler çıkaracağım ama yok işteAy hoşt neyi sayilmiyor.ss
Anket oyumamı ihtiyacin yoktu yoksa puanami? iyi gel destek olurum bence elenmemelisin 😉İyi kankine benden çok çok selam söyle oyuna ihtiyacım yokmuş
@vadikızı - @denizz19 ve @dosimosi ne ara üçlü ittifak kurdu anlamadım
Wifi sorunları varmış ama 22'de buralarda olur o.Birde @Ahmad var doğru @Harunnn60 1 saate kadar gelip oy kullanabiliyor muymuş bir sorsana sana zahmet canım.
22 biraz ters bir zamanlama benim için ama bulunacağımHATIRLATMA | Şarkı seçimleri bu akşam 22.00'da, konsept "Sözlü Dizi Jenerikleri"
@Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @Ahmad
Jeneriğin bir kısmında söz geçse yine mi olmuyorHATIRLATMA | Şarkı seçimleri bu akşam 22.00'da, konsept "Sözlü Dizi Jenerikleri"
@Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @Ahmad
iyi oldu güzel olduBu kez öylesine verdim bir örgütlenme yoktu işin içinde
Bana Müslüm Gürses'i sevmediğini kanıtla diyosun. Sevmediğim için elimde kanıt yok canısıHala benim dediğimi çürütecek netlikte bir açıklama yapamadın.