Avrupa Yakası-Çocuklar Duyması bunlardan koy birisini. Çekilmek yok.Çekilsemm acaba.
Gülümse yeter Kiralik ask arka sokaklar cocuklar duymasin. suan aklima gelenler. seçenek çok.Çekilsemm acaba.
Nesi şahane yahu @Harunnn60'ın dediği gibi, Çocuklar Duymasın boşta kaldı.@batuhankaralar şahane diziyi izlemedim ama Sıla varsa yeter
Sen de hepsine aynı puan ver.Benim puanlar belli olduda, Normal oylasam ozamam birinci kişi için zorlanacağım şuan kararsizim ne şekil oylasam diye. halk gibimi yoksa baş jüri gibimi
@mrt-06 zorlanacam sanki
yok hiç sevmediğim jenerik var diğerlerine haksizlik olurSen de hepsine aynı puan ver.
Boşta kalsın ne olacak, Cesur Yürek de boşta kaldı ama almadımSEÇİLEN JENERİKLER
@Harunnn60 - Çılgın Bediş
@Bully - Süper Baba
@batuhankaralar - Sıla
@Ahmad - Cennet Mahallesi
Nesi şahane yahu @Harunnn60'ın dediği gibi, Çocuklar Duymasın boşta kaldı.
Sıla dışında hepsi harika bence.yok hiç sevmediğim jenerik var diğerlerine haksizlik olur
Şuan ciddi değilsindir bence öyle ulu orta denilmezSıla dışında hepsi harika bence.
Sana psikolojik baskı yapıyorum.Boşta kalsın ne olacak, Cesur Yürek de boşta kaldı ama almadım
Tam haliyle yarışmama izin verseydin o zaman mükemmel olacaktıSıla dışında hepsi harika bence.
Değilim tabiisi.Şuan ciddi değilsindir bence öyle ulu orta denilmez