@batuhankaralar kanka sana kıyamadım hadi senin gibi kötü değilim ben özelden bana bi yaz sana da süper bir şey buldum
@batuhankaralar kanka sana kıyamadım hadi senin gibi kötü değilim ben özelden bana bi yaz sana da süper bir şey buldum
Bir şey mi yazdınBizi niye görmezden geliyorsun boniş bey
Alakası yok sadece B planımı detaylı yapmamıştımVeda vakti geldi galiba tutuşmaya başlamışsın.
Bak bir de dalga geçiyor senin yüzünden şuanda öndelersen müslüm baba demiyormuydun ya
Gidişata göre kapını çalarım@batuhankaralar kanka sana kıyamadım hadi senin gibi kötü değilim ben özelden bana bi yaz sana da süper bir şey buldum
Bir şey mi yazdın
5 dakika içinde geldin geldin yoksa Ahmada veririmAlakası yok sadece B planımı detaylı yapmamıştım
Bak bir de dalga geçiyor senin yüzünden şuanda öndeler
Gidişata göre kapını çalarım
@denizz19'un bedduasını aldın artık ne bu yarışmada ne bu forumda ne de hayatında iki yakan bir araya gelir üzgünüm.Alakası yok sadece B planımı detaylı yapmamıştım
Alakası yok sadece B planımı detaylı yapmamıştım
Aynen benim beddualarım tesirini sonra sonra gösterir@denizz19'un bedduasını aldın artık ne bu yarışmada ne bu forumda ne de hayatında iki yakan bir araya gelir üzgünüm.
Senden korkulur reyiz.Aynen benim beddualarım tesirini sonra sonra gösterir
@vadikızı oyunu değiştirmese şuan durum eşitti.19:27'de sonuçlar Müslüm Gürses lehine değişmezse forumda olacakların fragmanı
İyi kankine benden çok çok selam söyle oyuna ihtiyacım yokmuş@batuhankaralar dosi geç girecekmiş söylememi istedi @denizz19 zeynep messengere
gelmeni bekliyor cnm
@vadikızı - @denizz19 ve @dosimosi ne ara üçlü ittifak kurdu anlamadım@vadikızı oyunu değiştirmese şuan durum eşitti.
İyi kankine benden çok çok selam söyle oyuna ihtiyacım yokmuş
@vadikızı - @denizz19 ve @dosimosi ne ara üçlü ittifak kurdu anlamadım