- Reaksiyon puanı
- 58,896
- Puanı
- 1,060
Zerda da olmuyor, orjinal jeneriğinde söz yok, Taş Duvarlar sayılmıyor yani, ben de düşündüm yoksa. sszerda favorim kınalı kar kullanıldı
Zerda da olmuyor, orjinal jeneriğinde söz yok, Taş Duvarlar sayılmıyor yani, ben de düşündüm yoksa. sszerda favorim kınalı kar kullanıldı
Editördüm, konu limitini doldurmaya çalışıyodumHayır sayılmaz direkt jenerik istiyorum.
Seviyorsun, ilgileniyorsun ki konusunu açmışsın, alakan olmasa niye böyle konu açasın?
Bir insan sevdiği şeyle ilgilenir o halde neden bu konuyu açtın?
Zerre ilgilendirmiyor ama sana yardım edebilirim müzik konusunda
Bu benim dediğimi çürütür bir açıklama değil, milyon tane açabileceğin konu varken bunu seçmen?Editördüm, konu limitini doldurmaya çalışıyodum
Dur bakiyim çarşı karıştıZerre ilgilendirmiyor ama sana yardım edebilirim müzik konusunda
Beni Böyle Sev seç tam puanForumumuzun biricik üyesi @dosimosi'nin bir kez daha beni kırmayacağını düşünüyorum
Dur bakiyim çarşı karıştı
Ya ben neler neler düşündüm de gerçek jenerikte söz olan çok az dizi var, onları da ben sevmiyorumZerda da olmuyor, orjinal jeneriğinde söz yok, Taş Duvarlar sayılmıyor yani, ben de düşündüm yoksa. ss
Jenerik derken dizinin başlangıcında jenerik yoktu safozcuğum Yoksa bunu biliyoruz herhaldeBBS'yi benden daha iyi bilemeyecek kadar safsın Badem jenerik yapmıştı
3.sezon jeneriğinden bahsediyorum dobişkocumYa ben neler neler düşündüm de gerçek jenerikte söz olan çok az dizi var, onları da ben sevmiyorum
Jenerik derken dizinin başlangıcında jenerik yoktu safozcuğum
AferinNe hamlesi bekliyorsun benden ben değiştirdim zaten dizi müziklerine geçtim
O olur ama elenebilirim
Veda vakti geldi galiba tutuşmaya başlamışsın.Ya ben neler neler düşündüm de gerçek jenerikte söz olan çok az dizi var, onları da ben sevmiyorum
Jenerik derken dizinin başlangıcında jenerik yoktu safozcuğum Yoksa bunu biliyoruz herhalde
Aferin
O olur ama elenebilirim
Aferin
O olur ama elenebilirim