Abla o kadar hukukumuz var senle beni seviyorsan oyunu değiştirmezsin
Senle hukuku varsa benle evlensin o zaman sen benim yanımda kimsin ezik varoşun Gülü. .ssAbla o kadar hukukumuz var senle beni seviyorsan oyunu değiştirmezsin
Oyunu değiştirmezsen daha da beter oluraz önce nerdeyse beni öldürcektin bee aaa yakınında olsam kimse elinden alamazdı beni
Senle hukuku varsa benle evlensin o zaman sen benim yanımda kimsin ezik varoşun Gülü. .ss
Oyunu değiştirmezsen daha da beter olur
Demek öyle küstümdenizzz bak terlik geliyor totona haaa sıkıştırmayın beni bee aa
Ne demek istiyorsun senHarun'la çok takılmış ondandır
Abla oy falan değiştirme sakın, sen nasıl istiyorsan öyle kalsın, kendi zevkin daha önemliayy beni karıştırmayınn bee
Trip ve naz anlıyorum senden 2 haftadırNe anladıysan o
Demek öyle küstüm
Abla oy falan değiştirme sakın, sen nasıl istiyorsan öyle kalsın, kendi zevkin daha önemli
Ay hoşt seni dalga geçtiğin göbeğimle ezerim tıfıl şeySenle hukuku varsa benle evlensin o zaman sen benim yanımda kimsin ezik varoşun Gülü. .ss
Oyunu değiştirmezsen daha da beter olur
O göbeğini çiğneyeceğim buluştuğumuz günAy hoşt seni dalga geçtiğin göbeğimle ezerim tıfıl şey
Sıkıntı Yok değişmeBak yapma şunu işte içimden geldi yaptım böle değişir bu durum belki ya lütfen
O göbeğini çiğneyeceğim buluştuğumuz gün
Sıkıntı Yok değişme
Bekle bekle 3 hafta sonra basıyorum siziO göbeğini çiğneyeceğim buluştuğumuz gün
Sıkıntı Yok değişme
Okey
Niye kuluçkaya mı yattınBekle bekle 3 hafta sonra basıyorum sizi
İstediğimi yazmakta serbestim sen de bunu iyi biliyorsun. Gece boyunca isim vermeden konuştum niye üstüne alındıysan Ben değer verdiğim insana küserim hoş değer veriyordum da Ne oldu dimi sormak lazımOkey
Bizim hakkımızda bir şey deme artık. Küsüyorsun sevmiyorsan yazma görme bizi. Geceden beri sürekli yazmadığın şey kalmadı.
Ben yarışmayı kazanırım kazanmam biraz eğlenmek istiyorum sadece bu. Sende bu şekildeysen yapma o zaman. Böyle yazınca da suçlu biz oluyoruz ama yapma sende. Yeter.