Harun'la çok takılmış ondandırKaanım neden bir anda döndün.
Harun'la çok takılmış ondandırKaanım neden bir anda döndün.
Sen de beni iyice içi kötü bir insan sandın. Cidden kötü bir şey anlamamıştım.Kim bilir ne anladın
Estağfurullah canısıSen de beni iyice içi kötü bir insan sandın. Cidden kötü bir şey anlamamıştım.
Bak bak bak beni 1 puanı ile tehdit ediyor puanını da al gitBu hafta jüri olarak terör estireceğim herkesin canı cehenneme 1 puanım belli sonrasını da şarkılar belirleyecek
@vadikızı eğer dizi müzikleri demezsen darılırım
Azıcık saksı çalışsa 1 puanım sana gitmeyeceğini bilirdinBak bak bak beni 1 puanı ile tehdit ediyor puanını da al git
O zaman 2 puan gider yani çok düşünmeye gerek yok hedef tahtanda olduğumu biliyorumAzıcık saksı çalışsa 1 puanım sana gitmeyeceğini bilirdin
Benim hedef tahtam yoktur gelişine çakarımO zaman 2 puan gider yani çok düşünmeye gerek yok hedef tahtanda olduğumu biliyorum
Kaanım neden bir anda döndün.
Şu kullanılan şarkıları da kenara not alayım sonra karışıyor.Benim işlerime akıl sır ermez
Sözlü jenerik stresiyle uğraşamam şimdi, Müslüm baba iyidir Gerçi 3 şarkısı kullanılmıştı ama bulunur yine güzel bir şeyler
Hangi şarkıları kullanılmıştı ona göre seçeyimBenim işlerime akıl sır ermez
Sözlü jenerik stresiyle uğraşamam şimdi, Müslüm baba iyidir Gerçi 3 şarkısı kullanılmıştı ama bulunur yine güzel bir şeyler
Bu hafta jüri olarak terör estireceğim herkesin canı cehenneme 1 puanım belli sonrasını da şarkılar belirleyecek
@vadikızı eğer dizi müzikleri demezsen darılırım
En son Rihanna nın Doğum gününü kutlamak İçin yırtınan arkadaşa neler olduğunu hatırlatmama gerek Yok sanırım
Trip atarım ki Bully de değişmiş sana kimse bir şey diyemez diyen olursa bana yanaşMüslüm baba demiştim ben bakalım durumlarada
Müslüm baba demiştim ben bakalım durumlarada
Vadikızı ablam kararını vermiş lütfen demokrasiye saygı göster Deniz.Trip atarım ki Bully de değişmiş sana kimse bir şey diyemez diyen olursa bana yanaş
Kaan da vermiştiVadikızı ablam kararını vermiş lütfen demokrasiye saygı göster Deniz.
Araştır bul herşeyi de devletten bekleme canımHangi şarkıları kullanılmıştı ona göre seçeyim
Abla o kadar hukukumuz var senle beni seviyorsan oyunu değiştirmezsinMüslüm baba demiştim ben bakalım durumlarada
Trip atarım ki Bully de değişmiş sana kimse bir şey diyemez diyen olursa bana yanaş