aaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyordaDizi gerçekten bağımlılık yapıyor![]()
![]()
Yakışır iyi reklam yaptılar dizimizi
![]()
aaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyordaDizi gerçekten bağımlılık yapıyor![]()
![]()
Yakışır iyi reklam yaptılar dizimizi
![]()
5 dk sonra bitmesi lazımaaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyorda![]()
![]()
![]()
bu adamın gidiceği yok vakit geçsin @mrt-06 sana şarkı listesini atmıs oy yolla bari ayoll5 dk sonra bitmesi lazım![]()
Ama adam haklı seçime sayılı günlr kalmışken kendini ifade etmek ve konuşmak hakkı bu ara da ilk kez tvye çıktı
![]()
Saat 9 oldu başlamıcak galiba
AZ ÖNCE kızdı nereye bitiriyorsunuz dedi daha bu adama nasıl desinler bitiricez diyeSaat 9 oldu başlamıcak galiba![]()
Bu çok iyi yorum olmuşAZ ÖNCE kızdı nereye bitiriyorsunuz dedi daha bu adama nasıl desinler bitiricez diye
21:30 u bulur ama 22:00 a bile gidebilir![]()
hhahah bitiriyoruz diyip bitirsene ayoll son bir soru soruyorum dedi şimdi 21:30 a kadar konusur bu adam
Moderatörde suç korkusundan bitiriyoruz diyemiyorhhahah bitiriyoruz diyip bitirsene ayoll son bir soru soruyorum dedi şimdi 21:30 a kadar konusur bu adam![]()
![]()
![]()
AZ ÖNCE kadın son bir soru soyuorz dedi şimdide adam diyorki son soru diyorModeratörde suç korkusundan bitiriyoruz diyemiyor![]()
Onlarda konuşmasından haz almışlar demekki dizi nerdeyse 15 dk geciktiAZ ÖNCE kadın son bir soru soyuorz dedi şimdide adam diyorki son soru diyor![]()
içime doğdu ayoll 21:30 da biterOnlarda konuşmasından haz almışlar demekki dizi nerdeyse 15 dk gecikti![]()
![]()
Sonunda başlıyoriçime doğdu ayoll 21:30 da biter![]()
eğer son bir soru daha gelmezse![]()
inş sağlam bir eleştiri yaparlar ayollSonunda başlıyor![]()
Vasilyus Aslıhanı kullanacakinş sağlam bir eleştiri yaparlar ayoll![]()
yaza birakirsan sinemayi kacirirsinBu bölüm hariç tamı tamına 6 bölümüm birikti uh beee.Nasıl yetişeceğim nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Staja da başladım hafta içi eve 6.30'da geliyorum. Bölümler 2 saat olduğu için anca hafta sonu izlemem lazım. Onda da dışarı çıkıyoruz falan hiiiç vakit kalmıyor. Ben bu işin içinden çıkamadım valla, kalan bölümleri yaza mı bıraksam napsam.
![]()
Büyük prodüksiyon olacakyaza birakirsan sinemayi kacirirsin![]()
İnşallah beklediğimiz kadar güzel olur bölüm
Yaza bırakırsan @Çiğdem- seni Kocabaş diye anar![]()
İlk bölümünü izledim Vasilyus'un ama araya finaller girdi, oscar filmleri girdi. Ben de yine süresinden mütevellit üşengeçlikten izleyemedim diziyi birikti de birikti.aaa sen vasilyuslu bölümleri izlemiyormuydun![]()
Bu kafayla gidersen yetişmen imkansızİlk bölümünü izledim Vasilyus'un ama araya finaller girdi, oscar filmleri girdi. Ben de yine süresinden mütevellit üşengeçlikten izleyemedim diziyi birikti de birikti.Şu an bu bölümle birlikte 7 bölüm olmuş olacak. Nasıl yetişeceğim hakkında en ufak bir fikrim yok staj da başlamışken.
![]()
Ural yine formundaGeldimm üff abimler yüzünden başını kaçırdım yaw güzel ilerliyor bakalım