Diriliş "Ertuğrul" 79. Bölüm Yorumları

Dizi gerçekten bağımlılık yapıyor :F :F :A Yakışır iyi reklam yaptılar dizimizi :A
aaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyorda :A :A :A

aaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyorda :A :A :A
5 dk sonra bitmesi lazım :F :A Ama adam haklı seçime sayılı günlr kalmışken kendini ifade etmek ve konuşmak hakkı bu ara da ilk kez tvye çıktı :A

Bu bölüm hariç tamı tamına 6 bölümüm birikti uh beee. :A Nasıl yetişeceğim nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Staja da başladım hafta içi eve 6.30'da geliyorum. Bölümler 2 saat olduğu için anca hafta sonu izlemem lazım. Onda da dışarı çıkıyoruz falan hiiiç vakit kalmıyor. Ben bu işin içinden çıkamadım valla, kalan bölümleri yaza mı bıraksam napsam. :A
yaza birakirsan sinemayi kacirirsin :)

İnşallah beklediğimiz kadar güzel olur bölüm :F

Yaza bırakırsan @Çiğdem- seni Kocabaş diye anar :A
aaa sen vasilyuslu bölümleri izlemiyormuydun :F
İlk bölümünü izledim Vasilyus'un ama araya finaller girdi, oscar filmleri girdi. Ben de yine süresinden mütevellit üşengeçlikten izleyemedim diziyi birikti de birikti. :A Şu an bu bölümle birlikte 7 bölüm olmuş olacak. Nasıl yetişeceğim hakkında en ufak bir fikrim yok staj da başlamışken. :A

İlk bölümünü izledim Vasilyus'un ama araya finaller girdi, oscar filmleri girdi. Ben de yine süresinden mütevellit üşengeçlikten izleyemedim diziyi birikti de birikti. :A Şu an bu bölümle birlikte 7 bölüm olmuş olacak. Nasıl yetişeceğim hakkında en ufak bir fikrim yok staj da başlamışken. :A
Bu kafayla gidersen yetişmen imkansız :A

Geldimm üff abimler yüzünden başını kaçırdım yaw güzel ilerliyor bakalım
Ural yine formunda :A