yok be ben yemiştimde genelde bu vakitlerde yine acıkmaya basliyorum biraz zayıflamışım oyüzden yine gece yemek yiyeyim diyorum
Herşeye o kadar üzülüyosun ki zayıflarsın tabii yede al biraz kilo al yaw
yok be ben yemiştimde genelde bu vakitlerde yine acıkmaya basliyorum biraz zayıflamışım oyüzden yine gece yemek yiyeyim diyorum
Beni üzenler utansın ne diyelimHerşeye o kadar üzülüyosun ki zayıflarsın tabii yede al biraz kilo al yaw
Beni üzenler utansın ne diyelim
Oh olsunaynenn valla ya eli ya parmağı gitti sanırım
Evet çok güldüm (nekadar kötüyüm ya neye gülüyorum )
Yarın Totali alır mıyız ne diyorsunEvet çok güldüm (nekadar kötüyüm ya neye gülüyorum )
sonuna bakmadım elimi kopmuş?Yarın Totali alır mıyız ne diyorsun
Oha Kemal'in eli koptu
Yarın Totali alır mıyız ne diyorsun
Oha Kemal'in eli koptu
Bu hafta 21'de başlamak iyi gelmemiş olabilir ama bakalım Aynen eli koptusonuna bakmadım elimi kopmuş?
total rekabetli olur bilemiyecem
Koptu evetay bende kaçırdım gerçekten elimi koptu yta
Bu hafta 21'de başlamak iyi gelmemiş olabilir ama bakalım Aynen eli koptu
Koptu evet
iyi olmuş ama kötü birşey iyyyBu hafta 21'de başlamak iyi gelmemiş olabilir ama bakalım Aynen eli koptu
Koptu evet
100.bölüm olmaya SON 25
Kemal o paraya nasıl ulaşıyor acaba.100.bölüm olmaya SON 25
Sanırım anladım ben Kemal kaçacak ya, sonra o kargo Nazan'ın eline ulaşacak. Nazan'da Kemal'in kaçtığını öğrenince Defne'yi de kaçırabileceğini düşünecek ve parayı da ağzından kaçıracakKemal o paraya nasıl ulaşıyor acaba.
yine heyecan tavan yapacak adam tek elle bile iş yapıyor
Mantıklı Defne yansın aptallığınaSanırım anladım ben Kemal kaçacak ya, sonra o kargo Nazan'ın eline ulaşacak. Nazan'da Kemal'in kaçtığını öğrenince Defne'yi de kaçırabileceğini düşünecek ve parayı da ağzından kaçıracak
Salak Defne Kemal bulununca para da bulunacaktır ve dıdıtMantıklı Defne yansın aptallığına