- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Ben dram İçin doğmuşumAy o yaşta o dizi
Kemal hapı yuttu
Dram sende ters etki yapmısBen dram İçin doğmuşum
Hahaha deli gacı yaNerimana bak
Dram İyidirNerimana bak
Dram sende ters etki yapmıs
Neyse okula geldiler sonunda hiç devamsızlık sorunları da YokGüldürüyo bazen
Haha hem övmek hem gömmek diye buna derimNeyse okula geldiler sonunda hiç devamsızlık sorunları da Yok
Ben eleştirimi de yaparım ama düşmanlara yaptırmam kuyruğu dik tutmak lazımHaha hem övmek hem gömmek diye buna derim
Iyi fikirBen eleştirimi de yaparım ama düşmanlara yaptırmam kuyruğu dik tutmak lazım
Hapse girecek Kemal ama oradan kaçacakIyi fikir
Zehraya bak iyi bir kadinim diyor
Kemal kesin kaçar
Bu sene bitiyormu acaba ?Hapse girecek Kemal ama oradan kaçacak
Sanmıyorum biteceğini. Daha Feride'm hamile kalacak. Daha kızlar üniversite kazanacak falan filanBu sene bitiyormu acaba ?
Haha ama Kemal işi nasıl uzayacak?Sanmıyorum biteceğini. Daha Feride'm hamile kalacak. Daha kızlar üniversite kazanacak falan filan
Kız hayata döndü tabi açacak gözünü şok makinesi yedi
Ekran başındaki izleyicimiz kesin ölecek sanmıştır bu da Reyting demek
Sanmıyorum biteceğini. Daha Feride'm hamile kalacak. Daha kızlar üniversite kazanacak falan filan
@vadikızı reklam girdi sen geldin
Senaristlere bakar tabi. Ama bence yazın bitirsinlerHaha ama Kemal işi nasıl uzayacak?
Cemre zengin olup yurda müdür olacak daha
Acıktım sanki dizi bitsinde yemek yiyeyimhe yaww annem lahana haşlamıştı onu saracaktıkta o yüzden çıkmıştım bende bitiridm reklam oldu dizi
Acıktım sanki dizi bitsinde yemek yiyeyim
yok be ben yemiştimde genelde bu vakitlerde yine acıkmaya basliyorum biraz zayıflamışım oyüzden yine gece yemek yiyeyim diyorumSen niye bu saate kadar yemedin be aç açmı duruyon bakem