Ben dram İçin doğmuşumAy o yaşta o dizi
Kemal hapı yuttu![]()
Dram sende ters etki yapmısBen dram İçin doğmuşum![]()
Hahaha deli gacı yaNerimana bak![]()
Dram İyidirNerimana bak
Dram sende ters etki yapmıs![]()
Neyse okula geldiler sonunda hiç devamsızlık sorunları da YokGüldürüyo bazen![]()
Haha hem övmek hem gömmek diye buna derimNeyse okula geldiler sonunda hiç devamsızlık sorunları da Yok![]()
Ben eleştirimi de yaparım ama düşmanlara yaptırmamHaha hem övmek hem gömmek diye buna derim![]()
Iyi fikirBen eleştirimi de yaparım ama düşmanlara yaptırmamkuyruğu dik tutmak lazım
![]()
Hapse girecek Kemal ama oradan kaçacakIyi fikir
Zehraya bak iyi bir kadinim diyor
Kemal kesin kaçar![]()
Bu sene bitiyormu acaba ?Hapse girecek Kemal ama oradan kaçacak![]()
Sanmıyorum biteceğini. Daha Feride'm hamile kalacak. Daha kızlar üniversite kazanacak falan filanBu sene bitiyormu acaba ?
Haha ama Kemal işi nasıl uzayacak?Sanmıyorum biteceğini. Daha Feride'm hamile kalacak. Daha kızlar üniversite kazanacak falan filan![]()
Kız hayata döndü tabi açacak gözünü şok makinesi yedi
Ekran başındaki izleyicimiz kesin ölecek sanmıştır bu da Reyting demek![]()
Sanmıyorum biteceğini. Daha Feride'm hamile kalacak. Daha kızlar üniversite kazanacak falan filan![]()
@vadikızı reklam girdi sen geldin![]()
Senaristlere bakar tabi. Ama bence yazın bitirsinlerHaha ama Kemal işi nasıl uzayacak?
Cemre zengin olup yurda müdür olacak daha![]()
Acıktım sankihe yaww annem lahana haşlamıştı onu saracaktıkta o yüzden çıkmıştım bende bitiridm reklam oldu dizi
Acıktım sankidizi bitsinde yemek yiyeyim
![]()
yok be ben yemiştimde genelde bu vakitlerde yine acıkmaya basliyorumSen niye bu saate kadar yemedin be aç açmı duruyon bakem![]()