Ulvi Ç. Bir İncesu Komedisi 3.Bölüm

Bu bölüme kaç puan veriyorsunuz?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

Oy: 3 25.0%
  • 3

Oy: 5 41.7%
  • 4

Oy: 3 25.0%
  • 5

Oy: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Ulvi Ç. ile Hayrettin Ç. Fikirtepe de buluşacaklardı.Ama Hayronun sinsi ve kalleş bir planı vardı.EEE Ulvi de salak değildi.Ne olur ne olmaz diye yanına can dostu cevaa yı çağırmıştı.Peki ya Hayrettin...O da cevaa yı çağırmıştı.Cevaa can dostu Ulviye ihanet edecekti.O yüzden kalleş plan diyorum ya.Ve cevaa gelir.Ulvi de garibim Hayroyu şimdi tam yakaladım diyor.Nereden bilecekti pusuya düşeceğini.Ve cevaa gelir.

Ulvi-Hoşgeldin kardeşim her türlü
Cevaa-Ne her türlüsü lan garbız kafa ben kardeşim Hayroyla seni bitirmek için geldim buraya.

Ulvi o anda kafasında garbız patlamışa döndü.

Hayro-Hoşgeldin hacı.Hemen şu işi bitirelim de İmine ile çift kale maçım var :D.
Cevaa-Vay goçum benim.Bizede hiç düşmüyor seninki gibi :D
Hayro-Nazar etme ne olur çalış seninde olur :D.Öyle gafayı danaya yalatmakla olmaz bu işler.Biraz karizmatik duruş sergileyecen
Ulvi-Lan at kafası senden kerizmatik bile olmaz :D

Neyse bırakalım bu karı-kız işlerini :D gelelim Ulvinin durumuna...

Hayroda Ulvinin müthiş bir sırrı vardır.

Hayro-Senin büyük bir sırrını biliyorum
Ulvi-Neymiş la o sır?
Hayro-İncesudaki toplu sünnette sünnetten kaçtın ve hala sünnet olmadın.İstesem adını gavur sikilaççiye çıkarırım la.
Ulvi-Sakın yapma.Ne istersen yaparım yeter ki dükkanımdaki sırrımı çıkarma :D.Bak sana Gayseri den çamanlı pastırrma alırım :D
Hayro-Gerek yok sonra kaşarlı dürüm alırsın :D.Ama başka bir şartım var.

Acaba Hayronun şartı ne? Ulvinin dükkanındaki sırrı ortaya çıkacakmı?
Hepsi yarın sezon finaliyle FF'de...

Yorumum:

Bu bölüm, 1.bölümden daha güzel oldu ve begendim. Yarin neden sezon finali yapiyorsun pek anlamis degilim ama kendince en iyi karar vermissindir. Bu bölüme verecek puanim: 3

Yorumum:

Bu bölüm, 1.bölümden daha güzel oldu ve begendim. Yarin neden sezon finali yapiyorsun pek anlamis degilim ama kendince en iyi karar vermissindir. Bu bölüme verecek puanim: 3

Puanın için öncelikle teşekkür ederim tatile gidiyorum 1 haftalığına ondan season final yapalım dedim