Yeni Süper Favori Üyelerimizi Seçtik (Ocak 2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,636
Puanı
1,060
Evet yanlış okumadınız. Bu aydan itibaren, yıllardır forumda olan Favori Üyelerimiz belli kriterlere göre oylanıp Süper Favori Üye rütbesine ulaştırılacak.

Süper Favori Üyeler yeni rütbenin yanı sıra açtıkları konuların başlıklarını değiştirme yetkisine de sahip olacak.

Bu ay kriter olarak Türkçeyi güzel kullanma kriterine odaklandık.

Başlangıç olduğundan dolayı 3 üyeye bu rütbeyi vermeyi uygun gördük.

Bu üyeler, güzel Türkçelerinin yanı sıra kaliteli yorumları ile de dikkatimizi çeken @phoebebuffay @MasacRE ve @dreamy oldu.

Kendilerini tebrik ederiz.

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
@MasacRE başarılara doymuyordu :A 2 etiket taşıyor maşallah :A

Ne kadar hava atsa haklı :A

@tekin ve @MEnes kıskansınlar :A
Süper Favori Üye etiketini ayarladığımda iki etiket sıkıntı yaratır mı diye düşünmedim değil. Neyseki @MasacRE aktif olarak soru işaretini kaldırdı :A (evet @Yakamoz-Asi artık bazinga devre dışı, ayın favori üyeliklerindede bazinga’yı beklemeye ve konuya ekleme detayına son :A )

Süper Favori Üye etiketini ayarladığımda iki etiket sıkıntı yaratır mı diye düşünmedim değil. Neyseki @MasacRE aktif olarak soru işaretini kaldırdı :A (evet @Yakamoz-Asi artık bazinga devre dışı, ayın favori üyeliklerindede bazinga’yı beklemeye ve konuya ekleme detayına son :A )
Senin el attığın her şey başarıyla sonuçlanır zaten :A

Aynen bekleme derdi sona erdi ve işler hızlı ilerleyecek artık :A

• Harika
Reactions: Dosi
Senin el attığın her şey başarıyla sonuçlanır zaten :A

Aynen bekleme derdi sona erdi ve işler hızlı ilerleyecek artık :A
İyice alışmaya başladım yeni halime. Kurcalayıp çözüyorum :A
Sırada En Favori Üye var :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
İyice alışmaya başladım yeni halime. Kurcalayıp çözüyorum :A
Sırada En Favori Üye var :A
Maşallah maşallah :A Senden kaçmaz zaten kısa sürede kurcalayıp çözeceğini biliyorum :A

Ne zaman başlayacak diye sormuyorum, sürpriz olsun :A

• Harika
Reactions: Dosi
@MasacRE @phoebebuffay @dreamy tebrik ederim. Şarkı etkinliğinin özel jürileri olarak adlandırıyorum sizi hep ve aynı anda olmanız güzel bir tesadüf oldu :Z

@MasacRE tekine ve süper olmayan emekli yoldaşına havanı atman için sana özel getirttim bu konsepti :A @Bully
Teşekkürler Dosi hanım. Survivor konusuna bir şey yazmak için girmiştim. Bir anda kendimi orada süper favori üye olarak görünce şaşırdım. Baktım neymiş diye durum buymuş demek. Hızla yükseliyoruz forumda durdurabilene aşk olsun :A
Vay, güzel bir uygulamaymış hayırlı olsun forum adına :A

Tebrikler Süper Favori Üyeler :Z @MasacRE @phoebebuffay @dreamy

Türkçe kullanımlarınızı ben de beğeniyordum zaten, hak edilmiş bir başarı :D
Sağol Kaan'ım. Bir süper emekli olamasak da süper favori üyelik de hiç fena durmadı :A
Çok iyi bir uygulama :) Daha aktif olmaları için
Favori Üyeleri teşvik edeceğini düşünüyorum :Z
Mor renk de çok iyi olmuş :X

Tebrikler @MasacRE @phoebebuffay @dreamy :)
Teşekkürler. Aynen mor farklı bir hava katmış :A
Teşekkürler abla.
------

@Dosi @Bully yoldaşlarımla da paylaştım hemen. Onlar da çok mutlu oldu, gurur duydular benimle.

Tabii ki böyle olmadı. Verdikleri tepkileri az çok tahmin edebilirsiniz. İkisinin de kanı donmuş, tüyleri ürpermiş diyebiliriz kısacası :A

@tekin senden de kutlama bekliyorum. Sıradan bir üye olarak güzelce sıvaman lazım forumun ilk süper favori üyelerini :A

Son düzenleme:
Teşekkürler Dosi hanım. Survivor konusuna bir şey yazmak için girmiştim. Bir anda kendimi orada süper favori üye olarak görünce şaşırdım. Baktım neymiş diye durum buymuş demek. Hızla yükseliyoruz forumda durdurabilene aşk olsun :A

Sağol Kaan'ım. Bir süper emekli olamasak da süper favori üyelik de hiç fena durmadı :A

Teşekkürler. Aynen mor farklı bir hava katmış :A

Teşekkürler abla.
------

@Dosi @Bully yoldaşlarımla da paylaştım hemen. Onlar da çok mutlu oldu, gurur duydular benimle.

Tabii ki böyle olmadı. Verdikleri tepkileri az çok tahmin edebilirsiniz. İkisinin de kanı donmuş, tüyleri ürpermiş diyebiliriz kısacası :A

@tekin senden de kutlama bekliyorum. Sıradan bir üye olarak güzelce sıvaman lazım forumun ilk süper favori üyelerini :A
Az çok ne dediklerini tahmin edebiliyorum.
Yükselişin çok daha ilerisi olabilir. Kim bilir :A
Dosi hanım sıvacı + sabar tayfasında en ayrı tuttuğu kişiye sürekli etiket takıyor :A
2025 senin yılın oldu diyebiliriz.

Vay be süper emekliden sonra süper Favori Üye :Z

hayırlı olsun @MasacRE @dreamy @phoebebuffay :D

Renk, dark fon da biraz talihsiz olmuṣ fazla kara olmuṣ ama alıṣacağız @Dosi

Co-Adminimiz bakalım yeni gelen ṣirket yöneticileri gibi ilk 100 günde neler yapacak göreceğiz :A dimi @Bully :A

Normal Favori Üye olamayan @tekin düṣünsün :A

Vay, güzel bir uygulamaymış hayırlı olsun forum adına :A

Tebrikler Süper Favori Üyeler :Z @MasacRE @phoebebuffay @dreamy

Türkçe kullanımlarınızı ben de beğeniyordum zaten, hak edilmiş bir başarı :D
Çok iyi bir uygulama :) Daha aktif olmaları için
Favori Üyeleri teşvik edeceğini düşünüyorum :Z
Mor renk de çok iyi olmuş :X

Tebrikler @MasacRE @phoebebuffay @dreamy :)
@MasacRE @phoebebuffay @dreamy tebrik ederim. Şarkı etkinliğinin özel jürileri olarak adlandırıyorum sizi hep ve aynı anda olmanız güzel bir tesadüf oldu :Z

@MasacRE tekine ve süper olmayan emekli yoldaşına havanı atman için sana özel getirttim bu konsepti :A @Bully

Co-Adminimiz bakalım yeni gelen ṣirket yöneticileri gibi ilk 100 günde neler yapacak göreceğiz :A dimi @Bully :A

Beklemiyordum, sürpriz oldu ama mor renk güzel olmuş. Teşekkürler herkese. :Z

Size de tebrikler. Böyle film ve müzik gurmesi güzel bir üçlü seçilmiş bence. Biraz da kendimizi övelim. :A @dreamy @MasacRE

Renk konusunda Favori Üye rengine benzer tonu seçmiştim (otomatik bulunduğu için) ama emin olamamıştım. Bir tek o kısma bazinga karar ver dedim. Kodlama kısmını daha bilmiyorum. Uğraşsam onuda çözerim elbet :A (evet dark beta seçince net değilmiş yazı)
Ben direk şirket sahibi oldum gibi bir şey :A
Beklemiyordum, sürpriz oldu ama mor renk güzel olmuş. Teşekkürler herkese. :Z

Size de tebrikler. Böyle film ve müzik gurmesi güzel bir üçlü seçilmiş bence. Biraz da kendimizi övelim. :A @dreamy @MasacRE
Zaten o özellikleriniz sizi seçilmiş üye yaptı :A
Öv tabi hakkınız :Z

Son düzenleme: